Mont Blanc

Reisgids cover foto
foto: Reisreporter RGeerdink

Met een hoogte van 4808 meter is de Mont Blanc de hoogste berg van Europa. De berg ligt op de grens tussen Frankrijk en Italië en niet ver vewijderd van Zwitersland. De berg beklimmen is een uitdaging op zich, met name door het gevaar van vallend gesteente. De meest gebruikte route naar de top is de Goûterroute. Maar ook vanaf de andere bergtoppen in de omgeving heb je een prachtig uitzicht.

Informatie over Mont Blanc

Beste foto's & tips van Mont Blanc

In Chamonix ga je met een treintje naar boven naar zo'n 1900 meter en dan heb je een adembenemend uitzicht op de Mont Blanc. Ik kan hier uren naar kijken, di...

>>

We rijden en wandelen een rondje rondom de Mont Blanc. Een prachtig en zeer afwisselend gebied waar in de bergen ook grote kuddes koeien lopen. Een grote wag...

>>

Dit was zo prachtig. Het weer was geweldig, zelfs warm. We liepen allemaal in t-shirt. En dan zo'n fantastisch uitzicht, dit is toch puur genieten?

>>

Kaart van Mont Blanc en omgeving

Laatste Mont Blanc Artikelen

Met onze reisgids Mont Blanc ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en artikelen.

Reisnieuws
Doen: de allermooiste hikes ter wereld

26 jul 2016, Hiken is iets wat wij reizigers graag doen. Al wandelend de mooiste natuur en omgeving verkennen, kom je dicht bij de ware aard van het land. Columbus Travel laat je de allermooiste hikes ter wereld zien. Trek die wandelschoenen maar vast aan!

2