Gyeonggi-do malaria

Is er malaria in Gyeonggi-do en wat zijn de malaria gebieden Gyeonggi-do? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Gyeonggi-do, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Gyeonggi-do. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Gyeonggi-do verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Gyeonggi-do om te zien of jouw Gyeonggi-do reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Gyeonggi-do is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Gyeonggi-do

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Gyeonggi-do.  

Informatie over Gyeonggi-do

Beste foto's & tips van Gyeonggi-do

'456127' door Jan10e '456127' door Jan10e

Zuid-KoreaGyeonggi-do

Zuid-KoreaGyeonggi-do

Suwon West Command...

Jan10e

Hwaseong fort is een niet te missen bezienswaardigheid in Suwon. Geheel ommuurd met vele torens en trappen. Er zijn wel 48 gebouwen op/langs de muur.Dit is Seojangdae. Het betekent west commando post en staat boven op een kleine heuvel Paldalsan. Van hier kon je het volledige paleis van koning Jeongjo's ´Haenggung´ zien dat binnen de muren van het fort ligt en aan de andere kant kijk je uit over het moderne Suwon.

'521479' door awesomemore '521479' door awesomemore

Zuid-KoreaGyeonggi-do

Zuid-KoreaGyeonggi-do

Looking at things

awesomemore

Eens in de zoveel tijd kijk ik op www.kimjongunlookingatthings.tumblr.com om te zien of Kim Jong Un nog naar nieuwe dingen heeft gekeken. Zijn grenswacht is daar ook niet vies van en zo stonden we op een zonnige dag in oktober naar elkaar te kijken op de grens van Noord en Zuid Korea.

'440497' door Jan10e '440497' door Jan10e

Zuid-KoreaGyeonggi-do

Zuid-KoreaGyeonggi-do

Verfloos

Jan10e

In Suwon bevinden zich binnen de dikke stadmuren het keizerlijk paleis met bijbehorende tempels. Het aparte vond ik wel dat deze geheel zonder verf zijn i.t.t. de kleurrijke en versierde paleizen en tempels in Seoul. Verfloos, maar wel sfeervol. Het hele complex is een museum.

Laat kaart zien