Taiwan Artikelen & Blogs

Reisnieuws

VNC Asia Travel beste promotor Taiwan

Gepubliceerd: 05 mrt 2008
0

VNC Asia Travel is door de Taiwanese overheid uitgeroepen tot dé promotor van Taiwan. Mirjam Gelink, marketing en pr-manager van het Nederlandse bedrijf, ontving de prestigieuze award tijdens de lancering van het Tour Taiwan 2008-2009 Festival.

Na de ceremonie heeft zij in het paleis een persoonlijke bedankje gekregen van de Taiwanese president Chen Shui-bian. Taiwan probeert al jaren het toerisme te bevorderen om de economie een positieve impuls te geven en is daarom blij met de Nederlandse inzet. De promotie van Taiwan lijkt vruchten af te werpen; het toerisme is in 2007 met vijf procent gestegen. Hiermee had Taiwan dat jaar bijna 4 miljoen bezoekers, voornamelijk afkomstig uit Japan, Zuid-Korea, Maleisië, Hong Kong, Singapore en China.

Het vulkanische Taiwan, dat ongeveer net zo groot is als Nederland, heeft naast machtige bergen ook veel tempels, markten en een prachtige kust. ‘Ik was zeer verrast door de vele mogelijkheden die het eiland te bieden heeft. Vooral de enorme gastvrijheid van de Taiwanezen heeft een diepe indruk op mij achtergelaten’, aldus Mirjam Gelink, die zes jaar in het land heeft gewoond.

Het vulkanische eiland dat ongeveer net zo groot is als Nederland heeft naast haar bergen ook veel tempels, nachtmarkten en een prachtige kust. ‘Ik was zeer verrast door de vele mogelijkheden die het eiland te bieden heeft. Vooral de enorme gastvrijheid van de Taiwanezen heeft een diepe indruk op mij achtergelaten’ aldus Mirjam Gelink, die zes jaar op het eiland heeft gewoond.

Voor meer informatie over VNC Asia Travel klik hier

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Taiwan artikelen
Promotie
Naar het hart van Taiwan met FOX & China Airlines

04 apr 2017, Taiwan staat in de top 20 meest ultieme vakantiebestemmingen. En terecht. Want deze relatief onbekende Aziatische parel kenmerkt een nog authentieke sfeer en is nog vrij van het echte massa toerisme.

0
Reisnieuws
8x totaal onontdekte Aziatische bounty-eilanden

30 mrt 2017, De doorsnee massatoerist wordt intens gelukkig van een strandvakantie op een overbevolkt Thais eiland. Jij niet. Jij zoekt liever de rust op op één van deze totaal onbekende Oost-Aziatische paradijsjes.

0
Reisnieuws
Dit zijn de meest vredelievende landen van 2016!

13 feb 2017, Tja, succesvol... Welke landen zijn nu echt succesvol? Misschien een Duitsland, Australië of Japan? Mis! De landen die in 2016 de grootste groei doormaakten zullen je behoorlijk verrassen.

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.