Bhaktapur beste reistijd

Het weer in Bhaktapur

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Bhaktapur te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Bhaktapur? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Bhaktapur

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Bhaktapur:Laat de maanden juni t/m midden september links liggen bij het plannen van je reis en je kans op regen is tot het minimum beperkt. De kou en hevige sneeuwval in de wintermaanden zijn alleen geschikt voor de echte diehards. Wie zonder extreme uitdagingen wil genieten van Bhaktapur kiest voor de periode maart t/m mei of oktober.


Reisadvies
Voor Bhaktapur geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
11 januari Nationale Dag van Eenheid, 19 februari Nationale Dag van de Democratie, 21 oktober Diwali, 9 november Dag van de Grondwet.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Bhaktapur

Beste foto's & tips van Bhaktapur

'552535' door AdriaanV '552535' door AdriaanV

NepalBhaktapur

NepalBhaktapur

Levendig straatbeeld.

AdriaanV

Wat zijn onze straten dan verschrikkelijk saai als je dit ziet! Hier blijf je toch naar kijken ( en naar terug verlangen! ) Een levendig straatbeeld in het oude stadje Bakthapur-Nepal Tip: natuurlijk moet je het mooie plein in het centrum zien,maar dwaal ook eens door de achteraf straatjes! Bijna geen toerist te zien! Die mogen niet zover van de reisleider denk ik!

'506179' door Bowral '506179' door Bowral

NepalBhaktapur

NepalBhaktapur

Offerschaaltjes

Bowral

Onverstoorbaar lopen deze vrouwen al keuvelend over het Durbar plein in Bhaktapur. Ze zijn met hun offerschaaltjes op weg naar een van de vele tempels in de stad

'485245' door Rhodaxx '485245' door Rhodaxx

NepalBhaktapur

NepalBhaktapur

Commerciële dames

Rhodaxx

In Nepal willen de meeste mensen met alle plezier op de foto. Deze drie dames proberen het commercieel aan te pakken, ze geven toestemming en vervolgens geven ze aan dat er betaald kan worden. Daar beginnen we niet aan dames, hoe pittig jullie er ook bij zitten!

Laat kaart zien