West Bengalen

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Heerlijk hotel, centraal gelegen.

West Bengalen,
India


In [b]Kolkata[/b] (Calcutta) overnachten wij, zowel aan het begin als aan het eind van de reis, in [url="http://www.hotellindsay.com/default.aspx" target="_blank"][b] hotel Lindsay[/b][/url]. Het is een eenvoudig hotel, gelegen aan een straat zonder autoverkeer. Alleen taxi's mogen hier rijden. De kamer is prima in orde en de douche heerlijk.

Het hotel heeft een geweldig [url="http://www.hotellindsay.com/bluebeyond.aspx" target="_blank"][b]Rooftop restaurant[/b][/url], van waar je een schitterend uitzicht over de stad hebt. De kaart biedt voor ieder wat wils. Zo kun je voor echt Indiaas eten kiezen of toch nog even een Europees gerecht. Het eten was meer dan voortreffelijk en goed betaalbaar!!!

Op het dak is ook een kleine bar waar [i]van alle[/i]s te verkrijgen is.

Het hotel ligt tegenover de overdekte [url="http://www.mister-map.com/www/results.php?q=surah+kanya+vidyalaya+scheme+4+m+cit+road+kolkata&page=15&lang=hi&btn=%E0%A4%96%E0%A5%8B%E0%A4%9C" target="_blank"][b]Fenwick Bazaar[/b].[/url] Mocht je nog iets vergeten zijn, je kunt het zeker op deze markt vinden!