Sihanoukville malaria

Is er malaria in Sihanoukville en wat zijn de malaria gebieden Sihanoukville? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Sihanoukville, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Sihanoukville. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Sihanoukville verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Sihanoukville om te zien of jouw Sihanoukville reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Sihanoukville is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Sihanoukville

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Sihanoukville.  

Informatie over Sihanoukville

Beste foto's & tips van Sihanoukville

'65907' door biancavanderwerf '65907' door biancavanderwerf

CambodjaSihanoukville

CambodjaSihanoukville

Paradise sunset

biancavanderwerf

Op een van de laatste dagen van onze reis nog fijn een zonsondergangetje mee kunnen pikken. Hier kan ik van blijven dromen :-). Fijn weekend!

'355264' door Travelireentje '355264' door Travelireentje

CambodjaSihanoukville

CambodjaSihanoukville

Verboden souvenirs

Travelireentje

Deze mevrouw probeert op het strand van cambodja haar waar aan de man te brengen. Wat zij aanbiedt valt echter onder de verboden souvenirs zoals koralen en schelpen...ze zal aan ons niets verkopen. Uiteraard zullen er helaas toch toeristen zijn die zich laten verleiden tot het kopen van dit soort souvenirs...

'171458' door Graaf '171458' door Graaf

CambodjaSihanoukville

CambodjaSihanoukville

Vlammende hemel

Graaf

De zonsondergang op het strand van Sihanoukville. Het is geweldig om hier 's avonds op het strand te zijn, genieten en lekker goedkoop eten bij een van de vele strandtentjes. We zaten aan een tafeltje op het strand vlakbij het water, flesje gekoelde rosé erbij, heerlijk.

Laat kaart zien