Lhuentse visum

Als je op reis gaat naar Lhuentse, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Lhuentse nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Lhuentse heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Lhuentse bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Lhuentse overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Lhuentse gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Lhuentse

Beste foto's & tips van Lhuentse

'442946' door Rhodaxx '442946' door Rhodaxx

BhutanLhuentse

BhutanLhuentse

Contact met de...monn

Rhodaxx

In het klooster Lhuentse Dzong ontmoette ik de monniken van een van de meest afgelegen kloosters van Bhutan. Omringd door steile ravijnen aan bijna alle kanten, torent het klooster uit over de Kuri Chu vallei. Ongeveer honderd monniken leven in de schaduw van besneeuwde toppen een teruggetrokken leven. Een aantal monniken vond het leuk om even te praten, zo oefenen zij de Engelse taal. Ook met deze monnik maakte ik een praatje, echter toen ik hem fotografeerde na zijn toestemming, werd ie een tikje verlegen.

'417042' door Rhodaxx '417042' door Rhodaxx

BhutanLhuentse

BhutanLhuentse

Ontmoeting met...monn

Rhodaxx

In het klooster Lhuentse Dzong ontmoet je de monniken van een van de meest afgelegen kloosters van Bhutan. Omringd door steile ravijnen aan bijna alle kanten, torent het klooster uit over de Kuri Chu vallei. Ongeveer honderd monniken leven in de schaduw van besneeuwde toppen een teruggetrokken leven.

'374853' door willem1964 '374853' door willem1964

BhutanLhuentse

BhutanLhuentse

Apen

willem1964

Gewoon langs de weg. En niet "tam". Een ware lust dus. Want daar waar apen in andere landen je auto bespringen om alles mee te nemen was los zit, lijken in Bhutan ook de apen nog niet gewend te zijn aan toeristen. En daardoor heb je voor deze plaatjes niet altijd even veel tijd om te "schieten".

Laat kaart zien