WIN: tickets voor de beste Europese muziekfestivals image

WIN: tickets voor de beste Europese muziekfestivals

Voorzie je zomer van een héle fijne muzikale injectie, door mee te doen aan onze festivalwinactie. En wie weet, misschien staan jij en je vriend(in) deze zomer wel los te gaan op Sziget, Flow of Lollapalooza Berlijn!


Doe mee en win kaartjes voor de vetste muziekfestivals! (Foto: Aranxa Esteve, Unsplash)

WIN: 7-day pass voor Sziget (Boedapest), t.w.v. € 650

Voor jou en een vriend(in) geregeld: een hele week toegang tot een van de grootste muziekfestivals van Europa, inclusief campingovernachtingen. Dit jaar treden onder meer Gorillaz, Kendrick Lamar, Kygo, Lana del Rey en Dua Lipa op. Op de festivallocatie, een eiland in de Donau, kun je tussen de concerten door ook yoga’en en meedoen aan sporttoernooien, 8-14 augustus, szigetfestival.com.

WIN: 3-day pass voor Flow Festival (Helsinki), t.w.v. € 430

Jij en een vriend(in) gaan in en rondom een oude elektriciteitscentrale in de Finse hoofdstad een lang weekend genieten van concerten van onder andere Kendrick Lamar, Arctic Monkeys en rocklegende Patti Smith, plus de crème de la crème van de Scandinavische muziekscene, 10-12 augustus, flowfestival.com.

WIN: 2-day pass voor Lollapalooza (Berlijn), t.w.v. € 278

Een van de populairste muziekfestivals van Amerika heeft nu ook een Duitse editie. Op en rondom het Berlijnse Olympiastadion ga jij met een vriend(in) los op The Weeknd, David Guetta, Armin van Buuren en Imagine Dragons, 8-9 september, lollapaloozade.com.

Meedoen? Klik hier.