Editie 66 is uit! image
Lkoedam

Editie 66 is uit!

De nieuwe Columbus is weer uit! Editie 66 staat volledig in het teken van de zomer. We nemen je mee naar het zonnige Sardinië, nodigen je uit voor een feestje met de locals in Sint Maarten en maken een culinaire roadtrip door de Amerikaanse staat Oregon! Genieten maar ...



Heerlijk kajakken in de baai van Orosei (Foto: Columbus © Louise ten Have)



Sardinië, Italië



De échte Italiaan is groot aanhanger van het dolce far niente-principe, de zoetheid van het niets doen. Maar niets doen op dit prachtige eiland vonden Columbus-oprichters Louise ten Have en Matthijs de Groot toch wel een beetje zuur. Ze trokken er daarom te voet en op de fiets op uit. Zou het ze tóch nog lukken om hun rust te pakken?





Rastafari Ras Bushman is een van de weinige boeren op Sint Maarten (Foto: Columbus © Sylvia Overkamp)



Sint Maarten



De eerste indruk van Sint Maarten is beneden peil voor Columbus-reporter Tom Aussems. Het sterkt hem en fotografe Sylvia Overkamp in hun missie: meer te weten komen over het échte Caribische Sint Maarten. Zullen ze slagen? 





Als je pizza wil maken moet je het toch echt zelf doen (Foto: Columbus © Jazzmine Beaulieu)



Oregon, Verenigde Staten



Ben je een echte foodie? Dan is Oregon een must. De Amerikaanse staat wordt geroemd om zijn biologische eten en drinken en avontuurlijke restaurants. Minder bekend is dat je zelf kunt ervaren waar al dat lekkers vandaan komt. In editie 66 ervaart Mark Mackintosh het zelf. 





Neem een duik op het dak om de menigte in Bangkok te ontsnappen (Foto: © Olivier Ortelpa)



Slow Travel in zestien wereldsteden



In de nieuwe editie leggen we je uit hoe je je moet onthaasten in zestien wereldsteden. Van een duik nemen in een infinitypool in Bangkok tot zeilen naar een geheim stadstrand in Sydney en wandelen tussen de boomtoppen van Londen.