Seks voor meer bananen image
Indian

Seks voor meer bananen

Openbare seks om een grotere bananenoogst te krijgen. Je moet er maar op komen! In het kleine dorpje Yamine in Papoea Nieuw Guinea hebben een aantal dorpelingen elk standje midden op straat geprobeerd om de bananengoden gunstig te stemmen en een rijkere oogst te krijgen.

De dorpelingen waren de afgelopen vier maanden in de ban van sekteleider Thomas Peli, die zijn buren heeft wijsgemaakt dat de bananenoogst zou vertienvoudigen elke keer wanneer iemand publiekelijk seks heeft. Peli bedreigde zijn dorpsgenoten en gebruikte geweld om gehoorzaamd te worden.

Gevangen

De seksuele activiteiten kwamen aan het licht doordat dorpshoofd Titus Namusa, die al maanden gevangen werd gehouden door de sekteleider, wist te ontsnappen. Hij heeft twaalf uur gelopen om het dorp Wau te bereiken, waar hij de politie activeerde.

Naakt

Toen de politie op de deur van de seksfanaat klopte, duwde Peli zijn blote vrouw naar buiten om als menselijk schild te gebruiken. Zelf vluchtte hij met enkele volgelingen, waaronder een kleine jongen, naakt de jungle in.


Foto door: travelmoments.reisreporter.nl

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.