De Goede Reis Podcast #16: Noorderlicht, here I come image
REDACTIE

De Goede Reis Podcast #16: Noorderlicht, here I come

In deze aflevering van de Goede Reispodcast staan de Scandinavische landen centraal. In het bijzonder Zweden: het land ging na een lange tijd van een oranje reisadvies dan toch eindelijk naar de kleur geel. Spreker Geert-Jan Hahn plant daarnaast met zijn studiogasten van Voigt Travel (Eline van Dam en Cees van den Bosch) alvast vooruit op zijn verblijf in Lapland, waar hij bij de inheemse Sami-bevolking zal gaan verblijven. Luister je mee?

Podcast luisteren

Luister naar de volledige podcast over hoe de Scandinavische landen langzaam weer opengaan voor Nederlandse reizigers. Eline van Dam, Noord-Europa reisspecialist bij Voigt Travel, reisde af naar IJsland tijdens de coronacrisis en deelt haar ervaringen. Cees van den Bosch, ook van Voigt Travel, praat je bij over de meest actuele reisnieuwtjes over reizen naar Noord-Europa.

Om deze content te zien moet u marketing en statistieken cookies accepteren. Klik hier om uw voorkeuren te wijzigen, na het wijzigen kunt u de pagina verversen

Meer luisteren

Nieuwsgierig naar wat wij nog meer te melden hebben over reizen tijdens de coronacrisis? Luister dan de vorige aflevering, 'De reis is belangrijker dan de bestemming', terug. 

Meer weten?

De Goede Reispodcast is een podcastproject van BNR Nieuwsradio en Columbus Travel en wordt gepresenteerd door Geert Jan Hahn. Heb je een vraag of een opmerking? Mail dan naar goedereispodcast@bnr.nl