De Goede Reis Podcast #15: De reis is belangrijker dan de bestemming image
REDACTIE

De Goede Reis Podcast #15: De reis is belangrijker dan de bestemming

In de nieuwste aflevering van de Goede Reispodcast vertellen we hoe je reis van A naar B niet als een moetje hoeft te voelen maar juist het hoogtepunt van je vakantie kan zijn. Hint: er komt een camper aan te pas! Met studiogasten Perry van de Wiel, directeur van Travelhome, campervakanties van ANWB, en Paul Peeters, professor Sustainable Transport and Tourism aan de Breda University of Applied Sciences. Luister jij mee?

Podcast luisteren

Luister naar de volledige podcast over de reis als bestemming en ontdek wat sprekers Paul Peeters en Perry van der Wiel vertellen over avontuurlijke camperreizen: 

Om deze content te zien moet u marketing en statistieken cookies accepteren. Klik hier om uw voorkeuren te wijzigen, na het wijzigen kunt u de pagina verversen

Meer luisteren

Nieuwsgierig naar wat wij nog meer te melden hebben over reizen tijdens de coronacrisis? Luister dan de vorige aflevering, over vakantie vieren in eigen land, terug. 

Meer weten?

De Goede Reispodcast is een podcastproject van BNR Nieuwsradio en Columbus Travel en wordt gepresenteerd door Geert Jan Hahn. Heb je een vraag of een opmerking? Mail dan naar goedereispodcast@bnr.nl