De Goede Reis Podcast #10: reizen in coronatijd (hier kun je deze zomer naartoe) image
REDACTIE

De Goede Reis Podcast #10: reizen in coronatijd (hier kun je deze zomer naartoe)

Het houdt alle reizigers bezig: wanneer kunnen we weer op vakantie? Het lijkt er sterk op dat we deze zomer in eigen land moeten blijven. En dat is helemaal niet verkeerd! In deze podcast hoor je waar je moet zijn. 

In deze podcastaflevering praten we over de vele mogelijkheden van vakantie in eigen land. Zo hebben we het bijvoorbeeld over het prachtige 'eilandenrijk' Zeeland met Erik van den Dobbbelsteen, directeur van VVV Zeeland.

En ook Hugo van Donselaar schuift aan, hij is oprichter van Campspace en heeft deze maand het platform #staylocal gelanceerd. Deze initiatieven zijn volledig coronaproof en geven je een beeld van de beste kleinschalige campings van Nederland.

Met hen en met Mark Mackintosh, hoofdredacteur van Columbus Travel, blikken we bovendien terug op de laatste persconferentie van premier Rutte. We gaan in gesprek over de 'routekaart' die is gepresenteerd. Wat betekent dit voor Nederland Vakantieland? En, verrassing, we kunnen wellicht deze zomer toch ook nog naar België.

Podcast luisteren

Luister hier naar de hele podcast over de vele mogelijkheden van vakantie in eigen land:

Om deze content te zien moet u marketing en statistieken cookies accepteren. Klik hier om uw voorkeuren te wijzigen, na het wijzigen kunt u de pagina verversen

Meer luisteren

Nieuwsgierig naar wat wij nog meer te melden hebben over reizen tijdens de coronacrisis? Luister dan de vorige aflevering reizen in coronatijd (op vakantie in 'coronazones') terug. 

Meer weten?

De Goede Reispodcast is een podcastproject van BNR Nieuwsradio en Columbus Travel en wordt gepresenteerd door Geert Jan Hahn. Over 2 weken zijn we er weer! Heb je een vraag of een opmerking? Mail dan naar goedereispodcast@bnr.nl