In the picture: Topfoto van de Dag image
Lkoedam

In the picture: Topfoto van de Dag

Wekelijks uploaden de Columbus Travel Communityleden hun mooiste beelden waar wij erg blij mee zijn. Deze Topfoto van de Dag is genomen door communitylid ontheroadagain in het Krugerpark in Zuid-Afrika. 

Zoekplaatje in Zuid-Afrika, door communitylid ontheroadagain

'Zelf op ontdekking gaan in de grote natuurparken van Zuid-Afrika is zoveel leuker dan in een safari-auto zitten met gids. Zo kun je heerlijk verdwalen, mooie weggetjes uitzoeken en zelf naar dieren speuren. Ramen open, motor uit en kijken naar hoe giraffes, olifanten en andere prachtige dieren bewegen en leven. En dat helemaal alleen, want zelfs in het populaire Krugerpark kun je de dieren voor jezelf hebben. Wij reisden door Zuid-Afrika met een spartaanse terreinwagen met daktent, waardoor we ook in de parken konden overnachten. Dan kun je aan het eind van middag genieten van prachtige uitzichten, terwijl de meeste mensen op weg zijn naar een van de vele uitgangen van het natuurpark. In de half drooggevallen rivier op de foto wemelt het van de aapjes, antilopes en vogels . Een levend schilderij, dat we in alle rust en stilte hebben bewonderd.'

Ben jij op zoek naar een unieke wildlife ervaring? In ons Willdlifeboek vind je de meest bijzondere safari reizen weg van de massa, waar je hart sneller van gaat kloppen. Hieronder kun je alvast een kijkje nemen.