In the picture: Topfoto van de Dag image
Lkoedam

In the picture: Topfoto van de Dag

Wat een mooie Topfoto van de Dag met ook nog eens een fantastische tip. De foto is gemaakt in Halong Bay Vietnam wat tegenwoordig door toeristen overspoeld wordt, maar communitylid Fulltime.Travels weet raad.

Een oase van rust in Halong Bay, door communitylid Fulltime.Travels

'Halong Bay stond al lange tijd op ons lijstje en eindelijk was het zover! We slapen twee nachten op een boot en kijken naar de spectaculaire kalksteenbergen die uit de oceaan rijzen. We varen steeds dieper de Halong Bay in en gaan naar de minder bekende Bai Tu Long Bay. Veel reizigers blijven hangen in de Halong Bay. Het gevolg? Honderden cruiseboten die bij elkaar plakken. Helaas verknoeit het wel het paradijselijke beeld van Halong Bay. Daarom varen sommige cruiseschepen verder de baai in en kom je terecht bij Bai Tu Long Bay. In dit gebied mag maar een maximum aantal schepen varen. Hierdoor bevind je je in een oase van rust en geniet je optimaal van de omgeving.'

Wist je dat je met jouw mooiste reisfoto’s in de prijzen kunt vallen? Iedere maand maak je kans op een Air Europa-vliegticket naar een bestemming naar keuze in Spanje en een publicatie van je winnende foto in ons magazine. Hier lees je hoe je meedoet.