3 bijzondere wildlife-ervaringen: in het hol van de leeuw image

3 bijzondere wildlife-ervaringen: in het hol van de leeuw

Jouw safari hoeft er niet uit te zien zoals die van alle andere mensen die je voor zijn geweest. Je hoeft alleen maar nét iets meer moeite te doen dan andere dierenliefhebbers en verder te kijken dan de massa om een unieke wildlife-ervaring te hebben. Wij helpen je natuurlijk de goede kant op kijken. 


Spot wildlife buiten de gebaande paden (Foto: Louise ten Have)

Ter inspiratie voor jouw volgende natuurreis hebben we daarom onze 15 favoriete wildlife-ervaringen samengebundeld in een full-colour 196 pagina’s dik fotoboek. Wij zetten alvast drie gouden tips uit het boek voor je op een rijtje.

1. Tanzania; leven op het randje

De wildparken van Noord-Tanzania een gebaand pad? Welnee, zoek het randje op! In de uithoeken van de befaamde Serengeti sta je oog in oog met de Big Five en maak je een van de laatste grote migraties van wilde dieren op aarde mee. Ga je op een ander moment dan tijdens de migratie heb je de Serengeti voor jezelf...

2. Europa; op safari naar de Europese Big 5

Verspreid over Europa liggen ernorme lappen beschermde natuur die qua wildlife niet onderdoen voor hun Afrikaanse tegenhangers. Ga dus ook eens in ons eigen werelddeel op safari en kom oog in oog met de Europese Big Five!

3. Brazilië: into the wild wet west 

De Pantanal is het grootste draslandgebied ter wereld: een immense vlakte die de helft van het jaar voor tachtig procent onder water staat. Die trekt de grootste concentratie wildlife in Zuid-Amerika. Je spot er veel meer en veel gemakkelijker dieren dan in het bekendere Amazonegebied, van de jaguar tot de toekan. Toch is deze natuurschat vooralsnog een lege vlek op de wereldkaart, waar enkel cowboys en goudzoekers echt thuis zijn.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de avonturen van onze schrijvers? In het nieuwe wildlifeboek vertellen ze meer over hun tips en wildlife-ervaringen, uiteraard met de meest prachtige foto’s! In ons nieuwe boek vind je bovendien nog 13 andere bijzondere wildlife-ervaringen weg van de massa. Je bestelt het boek hier

Wat is jouw tip om wildlife te spotten buiten de massa om?