Less is more: tiny houses voor reizigers image
Lkoedam

Less is more: tiny houses voor reizigers

We zijn enorm fan van de tiny house movement, die niet alleen stimuleert om kleiner te wonen, maar ook om onze impact op het milieu te beperken en gelukkiger te zijn met minder. Ook op reis kun je je steentje bijdragen. Hierbij een voorproefje van een van de tiny accommodaties die je in ons nieuwe magazine vindt!


Deze accomodatie doet zijn naam eer aan, meet Casa Tiny (Foto: Airbnb)

In ons nieuwe magazine pakken we groots uit met kleine accommodaties, we zetten namelijk de meest bijzondere tiny houses voor je op een rijtje. Wereldwijd hebben we de vetste huisjes voor je gespot, waar je gewoon in kunt overnachten!!!

Van al die vette kleine slaapplekjes zijn we een beetje verliefd geworden op een tiny house in Mexico. Met een eigen strand. Do we need to say more

Als wij onze biezen moesten pakken en voor altijd moesten verdwijnen, zou dít ons ideale onderduikadres zijn. Dit pareltje van een tiny house, aan de Stille Oceaan, ligt ver weg van alles en iedereen. Op het eerste oog is Casa Tiny slechts een betonnen karkas. Maar bekijk het van dichterbij en je zult zéér aangenaam verrast zijn door de functionele inrichting, het waanzinnige privézwembad en het smetteloze stukje privéstrand. Tóch effe de deur uit? Doe dan een drankje bij het nabijgelegen boetiekhotel Casa Wabi of een hapje bij Hotel Escondido. 

Je huurt het huisje vanaf €150 voor twee personen via Airbnb


Groots in klein zijn, wat een toffe accommodatie! (Foto: Airbnb)

Nieuwsgierig naar de rest van de te gekke tiny houses? Koop hier de nieuwste Columbus!