Mpumalanga

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wedding in the Bush

Mpumalanga,
Zuid-Afrika


Alweer ruim 6 jaar geleden hebben mijn vrouw en ik elkaar het jawoord gegeven onder een Jackalberry tree midden in het Sabi Sands gebied. Het was een droom die uitkwam om ons huwelijk midden in de bush gestalte te geven. Vooraf is het gebied goed geïnspecteerd of er geen leeuwen of luipaarden in de directe nabijheid waren, want het was midden in een Big 5 gebied, dat in open verbinding staat met het Kruger NP. De dag begon om 6.00 met een safari zoals het hoort in de bush, en na de huwelijks ceremonie gingen we ook weer me zijn allen op safari.
Natuurlijk is Sabi Sabi al pure luxe, nog maar niet te spreken over onze Honeymoon suite. Maar de echte luxe zat 'm voor ons in het gegeven dat 30 vrienden en familieleden, vanuit Nederland, China, Dubai en Australië de moeite hebben genomen om het midden in de bush met ons te vieren.
De foto is genomen in boma, waar de danseressen zich staan te warmen aan het kampvuur, te midden van de prachtig gedekte tafels. Het kampvuur waar we tot de kleine uurtjes nog omheen hebben gedanst. Vooral op 'The Lion Sleeps Tonight', het enige nummer van de band dat echt iedereen kende ;)