Kalahari woestijn

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Uitzicht op Bitterpan

Kalahari woestijn,
Zuid-Afrika


Bitterpan Wilderness Camp heeft 4 tenten met houten dak en 1 huisje voor de care-taker. De tenten zijn klein, twee 1-persoons bedden met daar tussen een gangetje om van binnen naar buiten te gaan. Aan de achterkant van de tent is een klein terras op palen en een plaats om een vuurtje te maken of te barbecuen.

Koken doe je in de gemeenschappelijke keuken, hier is alles dubbel aanwezig zodat je bij volle bezetting van het camp genoeg ruimte hebt om je maaltijd te kunnen bereiden. Ook staat er een grote eettafel, zodat wanneer je dit wenst ook binnen je maaltijd kunt nuttigen.

Aan de voorkant van je tent is een loopbrug met aan de overkant van de tent een privé douche en toilet. Heel mooi, maar niet zo handig als je naar het toilet moet in het midden van de nacht....
De 4 tenten staan op een rij en hebben een prachtig uitzicht op bittepan, een kale, ronde zout? vlakte en een waterhole.
Het uitzicht is er weer eentje om nooit te vergeten!

Niet alleen de weg ernaartoe is fantastisch (zie http://www.columbusmagazine.nl/afrika/zuid-afrika/kalahari_woestijn/reisreporter/fotos/510925.html) hier 's avonds zitten met een zoeklicht de vlakte afspeuren is een nacht om nooit meer te vergeten