Hhohho

Hhohho is een district van Hhohho, gelegen in het noordwesten van het land. Het district beslaat een oppervlakte van 3569 vierkante kilometer en de hoofdplaats is de bestuurlijke hoofdstad van Hhohho, Mbabane. De bekendste trekpleisters in dit gebied zijn het Malolotja Nature Reserve en Mlilwane Wildlife Sanctuary.

Informatie over Hhohho

Beste foto's & tips van Hhohho

'536757' door Dianadm '536757' door Dianadm

SwazilandHhohho

SwazilandHhohho

De Maguga dam

Dianadm

Onderweg van Zuid-Afrika naar Mbabane in Swaziland kom je de Maguga dam tegen. De Maguga dam is in 2001 in de Komati-rivier gebouwd als gezamenlijk project van de republiek Zuid-Afrika en het koninkrijk Swaziland. De dam heeft voor een enorm impuls gezorgd voor de regio, hij zorgt niet alleen voor energie, ook de landbouw, visserij en het toerisme is enorm toegenomen. Voor reizigers zijn er een aantal opties in dit gebied. Op de dam worden kanotochten georganiseerd, je kunt er parasailen en er zijn diverse wandeltochten rond de dam mogelijk. De dam is een enorme stimulans voor de economie van Swaziland en dat kan dit arme land goed gebruiken. Graag openen.

'343163' door herman m '343163' door herman m

SwazilandHhohho

SwazilandHhohho

DANK DANK

herman m

Deze vrolijke dames en heren dansten en zongen voor ons in Hhohho in Swaziland. Aan dit vreugdevolle moment dacht ik direct terug na al jullie ondersteuningen, felicitaties en andere hartverwarmende reacties nadat ik met name dankzij jullie betrokkenheid in welke vorm ook in aanmerking ben gekomen voor de publieksprijs voor het jaar 2011. Het was een enorme verrassing toen ik vanavond thuiskwam vanuit mijn werk en – traditiegetrouw – mijn homepage van de reizigerscommunity van Columbusmagazine opende! Nogmaals hartelijk dank voor al jullie leuke berichten en inspirerende contacten!!

'457885' door Jan10e '457885' door Jan10e

SwazilandHhohho

SwazilandHhohho

Phophonyane NR

Jan10e

Ten noorden van Piggs Peak (prima hotel daar) ligt het Phophonyane NR. Ook weer een mooi stuk natuur met vergezichten, watervallen en rivierbeddingen. We hebben even een kijkje genomen in de accommodatie aldaar. http://www.phophonyane.co.sz. Keuze uit tenten, hutten of huisjes. Als je helemaal van de wereld wild zijn moet je je hier verstoppen.

Laat kaart zien