Seychellen stekker

Seychellen – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Seychellen, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Seychellen gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Seychellen gebruikt kunnen worden zijn : Type G
Stekker G

Informatie over Seychellen

'146593' door ejfovermaat '146593' door ejfovermaat

SeychellenMahe

SeychellenMahe

Green turtle

Alleen de volwassen groene schilpad voedt zich met zeegrassen en algen. Zeeschildpadden zijn carnivoren en voeden zich met sponsen, krabben,inktvisjes en kleine vissen.Ze verblijven altijd in zee, alleen voor een korte periode om hun eieren te leggen komen ze aan land, waarna ze deze ingraven en achter laten.Na 2 maanden broeden in de zon komen er weer jonge schildpadjes.

'539223' door marcvankessel '539223' door marcvankessel

SeychellenMahe

SeychellenMahe

Garden of Eden

Wie denkt dat de Seychellen alleen bestaan uit mooie bounty stranden en kleine baaien heeft het mis. Door het midden van het eiland Mahe loopt een kleine bergketen (20 km lang) die aan beide kanten begroeid is met regenwoud. De mooiste planten kom je er tegen. Het lijkt de tuin van Eden wel. Alleen geen appel en geen slang gezien. En Eva trouwens ook niet.

'559707' door RobHoekstra '559707' door RobHoekstra

SeychellenAnse Source d'Argent

SeychellenAnse Source d'Argent

Avondzonnetje

Zelfs als alle klassieke bounty kleurtjes zijn verdwenen na het ondergaan van de zon is het nog steeds genieten op Anse source d'Argent. Deze kuststrook blijft toch een van mijn all time favourites. Als je van plan bent om naar de Seychellen te gaan zorg er dan zeker voor dat je een paar nachten op het eiland La Digue inplant. Hier op de foto zie je fraai gevormde granietrotsen waar deze kust zo bekend om staat.

Bekijk alle Seychellen foto's en tips