Volcanoes NP

Parc National des Volcans in het noorden van Volcanoes NP is een van de meest verbluffende locaties in de regio. Het park bestaat uit een keten van zeven vulkanen waarvan de hoogste, Karisimbi, meer dan 4500 meter is. Dit is ook de beste locatie om de zeldzame berggorilla op te sporen. Een ontmoeting met deze indrukwekkende beesten kost ontzettend veel (€ 360!), dus het is aan jouw of het de hoge prijs waard is. Boekingen kunnen gemaakt worden in de tourist office in Kigali of via Rwandese touroperators. Vertrek is vanuit Ruhengeri, dit is ook het startpunt voor tochten door de vulkanenketen.

Informatie over Volcanoes NP

Beste foto's & tips van Volcanoes NP

'492418' door marcelkuijper '492418' door marcelkuijper

RwandaVolcanoes NP

RwandaVolcanoes NP

Berg gorilla

marcelkuijper

Het is alweer een aantal jaren geleden dat we de berg gorilla's bezocht hebben maar dit gaat vast binnen een jaar weer gebeuren. Al is het een prijzig bezoekje het is meer dan de moeite waard, vind ik. De rust die ze uitstralen.

'433562' door marcelkuijper '433562' door marcelkuijper

RwandaVolcanoes NP

RwandaVolcanoes NP

In de bush van Rwanda

marcelkuijper

Een onbeschrijfelijke ervaring om oog in oog te komen met een groep berggorilla's in de bush van Rwanda. Een uur lang bij deze familie mogen horen die alles uit de kast haalden om ons een fantastische tijd en ervaring te geven.

'512841' door wisseschout '512841' door wisseschout

RwandaVolcanoes NP

RwandaVolcanoes NP

Lekker keten kunnen..

wisseschout

Deze groep heel jonge gorilla's waren gewoon aan het keten. Pa zilverback kwam af en toe tussenbeide en " riep " ze tot orde. Even hielden ze zich in, maar ja dat duurde niet lang. Stoeien is zo leuk met elkaar. En ik zat daar met een hele grote glimlach op mijn gezicht.

Laat kaart zien