Sossusvlei

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Vroege ballonvaart richting Sossusvlei

Sossusvlei,
Namibië


Met een heteluchtballen zweven we over een gebied dat niet alleen magisch maar ook mijn dromen overtreft!

We staan voor dag en douw op om met zonsopkomst al in de lucht te zitten. De kleuren van dit landschap fascineren, de lange schaduwen geven maken het nog mooier dan het al is en in de verte zien we de rode zandduinen al liggen.
kan het mooier vraag ik me af? Nee ik denk het niet....

Voor iedereen die twijfelt ook zo'n ballonvaart te maken, ik zeg doen! Het is niet goedkoop, maar meer dan de moeite waard!

Wij hadden de ballonvaart thuis al geboekt via Namib Sky Ballon Safaris. Vooraf boek je de dag van vertrek. Dit hebben we gedaan om teleurstelling van een volgeboekte trip te voorkomen. Je geeft toestemming om het bedrag of een deel van het te betalen bedrag van je creditcard af te schrijven. Mocht onverhoopt het weer zo slecht zijn dat de ballon de lucht niet in kan, wordt de vlucht een dag later ingepland, of krijg je je geld terug.

Je kunt worden opgehaald vanuit verschillende Lodges: Le Mirage, Sossusvlei Lodge, Kulala Lodge, Sesriem Campsite of Sossusvlei Mountain lodge. Slaap je daar niet, kun je op eigen gelegenheid naar een van die lodges om met een busje opgehaald te worden

De ballonvaart gaat over dit prachtige gebied en eindigt met een heerlijk en luxe champagne- ontbijt/lunch op de meest bijzondere plek die je je kan voorstellen.