Kavango

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Lekker in bad @ Popa Falls, Caprivi, Namibië

Kavango,
Namibië


Vandaag na een bloedhete nacht en slecht te hebben geslapen, zijn we doorgereden naar de Popa Falls. Niet vanwege de watervallen hebben we besloten hier naar toe te gaan, maar omdat we hebben vernomen dat er een hele leuke camping zou zijn..

Eenmaal op de camping, na een 4WD-benoemenswaardige weg, ingecheckt en onze tent weer opgezet. Even rondgekeken op de camping en de trip was de moeite waard! 'Ngepi Camp Namibië', zo heet de camping, en ze hebben daar een herentoilet op een vlonder boven de Kavango River, in de open lucht en genaamd 'the Throne'. Tijdens het doen van je 'boodschap' kun je genieten van het uitzicht over de rivier, bekend om zijn krokodillen en nijlpaarden.. Maar de foto die u hierboven ziet is nog beter dan 'the Throne', namelijk het bad. Lekker in bad zitten (liggen gaat niet echt) terwijl je van het uitzicht geniet!

Daarnaast nog even gezwommen in de rivier en vervolgens genoten van een lekker biertje aan het water. Enjoying life!!

De camping is te vinden in de meest noordoostelijke regio van Namibië, de Caprivi. Dit is het smalle stukje land tussen Angola, Botswana, Zimbabwe en Zambia.