Tarrafal

Tarrafal is een havenstadje in het noorden van het eiland Santiago. Het stadje heeft een mooi wit zandstrand dat wordt omgeven door palmbomen, in de schaduw van Monte Graciosa. Tarrafal is het noordpunt van de weg richting Praia, de hoofdstad van Tarrafal. Het is een populaire plaats voor zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen.

Informatie over Tarrafal

Beste foto's & tips van Tarrafal

'362101' door PhotoA '362101' door PhotoA

KaapverdiëTarrafal

KaapverdiëTarrafal

Kleurrijke visvangst

PhotoA

De kleurrijke vissersbootjes in Tarrafal, aan de noordwest punt van Santiago, een van de Kaapverdische eilanden, zijn een feest voor het oog. Het is de hele dag een komen en gaan van bootjes. De een komt met wat meer vis binnen dan de ander. In mijn beleving veel te weinig om van te leven. Maar ze redden zich toch (net).

'363130' door PhotoA '363130' door PhotoA

KaapverdiëTarrafal

KaapverdiëTarrafal

Meer dan vier op een.

PhotoA

Op het strand van Tarrafal op het eiland Santiago werd iederre avond voetbal gespeeld door minstens 40 jongens / mannen uit het dorp. Het speelveld liep van het wster tot het eind van het strand. Soms was de bal even uit zicht.....

'354509' door Eel '354509' door Eel

KaapverdiëTarrafal

KaapverdiëTarrafal

Vissersbootjes in...T

Eel

Dit zijn de bootjes van vissers die op strand liggen in Tarrafal op het eiland Santiago als ze niet aan het vissen zijn. 's Ochtends vroeg gaan ze de zee op om te vissen en als ze terug zijn kan je meteen verse vis op het strand kopen.

Laat kaart zien