Georgetown visum

Als je op reis gaat naar Georgetown, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Georgetown nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Georgetown heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Georgetown bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Georgetown overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Georgetown gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Georgetown

Beste foto's & tips van Georgetown

'456881' door carolienduistermaat '456881' door carolienduistermaat

GambiaGeorgetown

GambiaGeorgetown

Meisje in Georgetown

carolienduistermaat

In Georgetown zijn we met onze gids aan het eind van de middag lopend door Georgetown gegaan om daar de hoogtepunten te bekijken. Het was bijna niet te doen, aan alle kanten hadden we kinderen aan ons hangen die je nauwelijks los wilden laten als je een foto probeerde te maken. En zelf even poseren voor een foto was al helemaal geen probleem.

'461508' door photofreak '461508' door photofreak

GambiaGeorgetown

GambiaGeorgetown

Vrolijk portret

photofreak

Deze vrolijke jongen wou graag op de foto. Maar hij wou ook graag dat ik die foto via email naar hem zou sturen. Ik heb hem beloofd dat ik de foto zou sturen zodra ik thuis zou zijn. Ik kreeg van hem het emailadres. Eenmaal thuis vond ik het briefje met emailadres maar kon zijn handschrift niet lezen. Ik heb meerdere pogingen gedaan om een email te versturen maar het is dus niet gelukt. Wel jammer want ik weet zeker dat hij heel blij zou zijn met deze foto.

'461617' door photofreak '461617' door photofreak

GambiaGeorgetown

GambiaGeorgetown

Bus naar Emmeloord

photofreak

Ik vind het altijd prachtig om die oude 'afgedankte' bussen in het buitenland te zien. Deze bus wordt nu gebruikt als schoolbus. Het is een eind rijden naar Emmeloord ;-)

Laat kaart zien