Brownsberg vaccinatie

Ga je op reis naar Brownsberg, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Brownsberg. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Brownsberg en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Brownsberg kan namelijk van gebied tot gebied in Brownsberg verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Brownsberg nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Brownsberg.  

Informatie over Brownsberg

Beste foto's & tips van Brownsberg

'458526' door MiekeLejeunevdVen '458526' door MiekeLejeunevdVen

SurinameBrownsberg

SurinameBrownsberg

Jonge kaaiman.

MiekeLejeunevdVen

Een tocht met de boot bij maanlicht over de Suriname rivier om kaaimannen te spotten. De bootsman springt plots uit de boot en heeft 'n jonge kaaiman uit het water gegrist. We mogen hem even van dichtbij bekijken hij heeft prachtig ogen en scherpe tanden. Nadat we hen bewonderd hebben wordt hij snel weer in het water terug gezet.

'408218' door ivonne '408218' door ivonne

SurinameBrownsberg

SurinameBrownsberg

Green tree boa.

ivonne

Schrik niet, deze slang is een wurgslang. Hij lag opgerold op een aantal takken en we konden hem redelijk dicht benaderen. Ik vond hem in ieder geval prachtig! Slangen blijven altijd mysterieus. Je weet nooit of hij onschuldig is of dodelijk giftig. Vaak lijken de soorten ook nog enorm veel op elkaar en de één is dan erg giftig en de ander een na-aper. Mijn ervaring is dat ze vaak vluchten als je in de buurt komt en ze de kans hebben, maar daar moet je natuurlijk niet vanuit gaan :).....In dit geval vertelde de gids dat deze soort veilig was en konden we redelijk dichtbij komen.

'455866' door MiekeLejeunevdVen '455866' door MiekeLejeunevdVen

SurinameBrownsberg

SurinameBrownsberg

Dure noten.

MiekeLejeunevdVen

In een dorpje vlakbij Brownsberg zagen we deze cashewnotenboom vol met grote kleurige vruchten. Aan de onderkant van de vrucht groeit slechts één noot die met de hand wordt geplukt . Geen wonder dat deze noten behoorlijk prijzig zijn.

Laat kaart zien