Brownsberg

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Brownsberg image
Brownsberg image Brownsberg image

Tweede week in Suriname "Twee dames op avontuur"

Brownsberg
Suriname
Belin-en-nikon

Tweede week in Suriname "Twee dames op avontuur"

15/11/2008 Brownsberg
Maandag zijn we naar de markt geweest, veel gelopen en een hangmat gekocht. Ja echt relax als je er eenmaal in ben wil je er niet meer uit.
Dinsdag hebben wij de vlinderkwekerij in Lelydorp bezocht. Wij zijn met de bus er heen gegaan en omdat ze op hun folder hadden gezet dat het tegenover het politieburau zat dachten wij dat het lopend wel haalbaar zou zijn. Ahum... Zijstraat was wel tegenover het politiebureau alleen wij stonden bij nummer 1 en moesten naar nummer 123. We besloten er toch naar toe te lopen, kan makkelijk…
Nou, hijgend en puffend aangekomen en nog eens te laat voor de afspraak (gaat op reservering), daar even bijgekomen en mochten met gids beginnen aan de rondleiding. Volgens mij zijn wij nu vlinderkenner geworden, ze heeft zoveel erover verteld. Hele leuke ochtend en heel interessant.

Woensdag stond de afspraak met onze chauffeur dat hij ons zou brengen naar White Beache. Gingen gelukkig vroeg weg want 's middags zou het behoorlijk regenen.
Wat een leuk strand, heel gezellig en best groot. Lekker bruin geworden. Ja ja je kan het zien dat ik op een zon vakantie ben geweest.

Donderdag begon onze tweede trip.
We begonnen bij onze verzamelplaats voor het tourbureau. De gids had ons verteld dat het avontuur direct zou beginnen.
Wel...het was werkelijk direct begonnen. De weg naar Brownsberg is zo slecht dat je het gevoel had dat je op een trilplaat zat. En heel veel stof.
Toen we daar uiteindelijk aankwamen waren wij onze barre tocht al helemaal vergeten. Zo een rust en heerlijk gevoel. Flink gewandeld en later op de dag naar Ston eiland gegaan om te overnachten in een hangmattenkamp.

Foto's

66b7e.jpg
66b7e.jpg
Belin-en-nikon
10227.jpg
10227.jpg
Belin-en-nikon
0ebd9.jpg
0ebd9.jpg
Belin-en-nikon

Laat een reactie achter

1 reactie(s) bij "Tweede week in Suriname "Twee dames op avontuur""

  • profile image comment
    Door Vulture1960• geplaatst op 11 Jan 2014 | 07:23:49

    de foto's vertellen het verhaal, wat een weg en daarna een mooi idyllische plek

    Bericht aangepast op 08:14:00