Recife stekker

Recife – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Recife, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Recife gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Recife

Beste foto's & tips van Recife

'434234' door speedy '434234' door speedy

BraziliëRecife

BraziliëRecife

Recife

speedy

Men zegt ook wel van Recife dat het het Venetië van Brazilië is, vanwege het grote aantal bruggen over de hierboven genoemde rivieren in het centrum van de stad.

'415878' door twalia '415878' door twalia

BraziliëRecife

BraziliëRecife

Favela

twalia

Recife is een grote stad in het noordoosten van Brazilië. Zoals in elke grote stad in Brazilië zijn er ook in deze stad favela's, sloppenwijken, te vinden. Een deel van de favela's is gelegen aan de Rio Capibaribe, een rivier die door de stad heen loopt. De huizen zijn op houten palen of op de rivierbedding gebouwd.

'416420' door twalia '416420' door twalia

BraziliëRecife

BraziliëRecife

Favela (2)

twalia

Favela's zijn de sloppenwijken van Brazilië. Hier in Recife zagen we eenvoudige veelal houten huizen gelegen aan de rivier. Hoewel de mensen het hier niet makkelijk hebben, zijn de meesten wel trots...en vrolijk. De kinderen die aan het spelen zijn, zwaaien enthousiast naar ons.

Laat kaart zien