image
iStock

Win een reis naar Spanje met jouw beste Europese cultuurtip!

Wat is jouw favoriete culturele reiservaring in Europa? Deel je foto en tip! De beste inzendingen worden gepubliceerd in de maarteditie van Columbus Travel. Er is ook een fantastische hoofdprijs: een cultuurreis naar Spanje t.w.v. € 1.500, aangeboden door SRC Reizen.

Deze wedstrijd is inmiddels gesloten. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de gratis webinar 'Verrassende cultuurreizen binnen Europa' op 24 februari. Meld je nu aan

De redactie van Columbus Travel is op zoek naar inspiratie! Aan welke culturele reiservaring in Europa heb jij bijzonder goede herinneringen? Denk aan bekende musea zoals het Prado in Madrid en historische bezienswaardigheden als Stonehenge, maar ook aan bijzondere architectuur, theaters, festivals en tradities die veel minder bekend zijn. Je kunt hieronder maximaal drie foto's en tips uploaden. Deze verschijnen automatisch in de galerie onderaan de pagina. De jury let op beeldkwaliteit en originaliteit, maar ook  op je fotobijschrift: in hoeverre kunnen andere Columbus-reizigers op duurzame wijze in jouw spoor treden? Deadline deelname: 20 februari 2022. 

Hoofdprijs: een onvergetelijke cultuurreis naar Spanje

SRC Reizen geeft de hoofdprijswinnaar een reischeque ter waarde van € 1.500 cadeau. Hiermee kan een reis (individueel of groepsreis) naar alle Spaanse bestemmingen uit het aanbod van SRC Reizen worden geboekt. De looptijd van de reischeque is 1 jaar; in die looptijd moet de reis zijn geboekt, maar de vertrekdatum mag rustig een jaar later liggen.  De Columbus-redactie publiceert tevens een 'best of'-selectie van alle inzendingen in de maarteditie. 


fotowedstrijd Europese cultuurreizenVolg Columbus Travel op Facebook en/of Instagram en meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!