Sanlie00

profiel Sanlie00

Naam

sanlie 0oooooooooo

Reviews

0

Foto's & tips

17

Blogs

0

Lid sinds

06 November 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. stad

Sapa, Vietnam vond ik echt prach

Over mij

Samen met mijn vriend en 2 kinderen reizen we de hele wereld over. Iedere schoolvakantie zijn wij weg, het enige wat ik in Nederland boek is een vliegticket en de rest zoeken we ter plekke uit. Tijdens onze reizen komen we altijd weer iets onverwachts tegen dus we willen ons zeker niet van tevoren vastleggen en zien wel wat er op ons pad komt. Mijn favouriete land vind ik moeilijk om te zeggen, er zijn er meer dan 1.

Mijn Motto

'We hebben allemaal een denkbeeldige rugzak en wij proberen die van onze kinderen te vullen met alle ervaringen die we opdoen tijdens onze reizen.'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Canon

Model

niets bijzonders, ee

Overige

niets

Laat een reactie achter

3 reactie(s) bij "Sanlie00"

 • profile image comment
  Door Dapau• geplaatst op 07 Nov 2009 | 15:05:11

  Hallo Romany,
  Welkom op de site! Je bent al mooie foto's aan het plaatsen. Als we een tip mogen geven: Plaats niet teveel in 1 keer. Je foto's verdwijnen dan in de massa en krijgen niet de aandacht die ze verdienen! Lees nog even goed de regels onder het tabje "Zo werkt het"
  Veel plezier nog hier!
  Groet,
  Daphne en Paul

  Bericht aangepast op 17:04:25
 • profile image comment
  Door Geervannesmeed• geplaatst op 09 Nov 2009 | 16:05:10

  Ook dat (vind ik) is wat een RR kan doen. Niet enkel reageren op de foto, maar ook aanvullende informatie verstrekken. Trouwens, in Java worden de allereerste nestjes geoogst, wanneer de vogels hun eerste nest van het jaar klaar hebben. Het lijkt wreed, maar de zwaluwen gaan direct een tweede nest maken, dat dan ongemoeid wordt wordt gelaten. Hier gaan ze de eieren in leggen en deze worden uitgebroed. Wanneer de jonge zwaluwen hun ouderlijk nest hebben verlaten, wordt ook dit nest geoogst. Mits goed ermee om wordt gegaan, kan het dus geen kwaad.
  gr. Gerard

  Bericht aangepast op 00:22:23
 • profile image comment
  Door Indi• geplaatst op 09 Nov 2009 | 19:27:46

  Hoi Romany, ha,ha daar was ik naar op zoek: jou buy from me! Kon het me niet meer herinneren maar toen ik jou reactie zag hoor ik het zo weer zeggen!!! Groet Frank

  Bericht aangepast op 16:56:21

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (17)

'214517' door Sanlie00 '214517' door Sanlie00

Sri LankaKotte

Sri LankaKotte

Sri Lanka - een...sch

Sanlie00

Tussen de visvangst zat ook een schildpad. Gelukkig zijn deze beschermd in Sri Lanka en verdween hij niet in de soep, maar werd weer netjes teruggeplaatst in de zee.

'214514' door Sanlie00 '214514' door Sanlie00

Sri LankaKotte

Sri LankaKotte

Sri Lanka -...vissers

Sanlie00

De vissers op het strand halen hun vangst binnen, een klus die wel een aantal uren duurt. De vissers gaan in een bootje de zee op en laten 1 einde van hun net op het strand achter. Ze turen het water af en waarneer ze zien dat er ergens een school vissen zit roeien ze hier met man en macht omheen. Het andere uiteinde van het net, wat zich nog op de boot bevindt, moet weer zo snel mogelijk terug naar de kust. Vervolgens gaan er aan beide kanten mensen staan trekken om het net met de vangst binnen te halen.

'214189' door Sanlie00 '214189' door Sanlie00

VietnamCentraal Vietnam

VietnamCentraal Vietnam

Vietnam - duiken in..

Sanlie00

Vorig jaar hebben we onze PADI's gehaald in Nha Trang, afgelopen jaar hebben we ook gedoken in Thailand en Zanzibar, maar uiteindelijk vanuit Thailand toch ook weer 11/2 week naar Nha Trang gegaan om te duiken. We hebben nog niet veel vergelijkingsmateriaal, maar hier vinden we het toch echt prachtig, een goed zicht en onbeschadigd koraal.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 02 | Community-toppers

Ontvangstcomité - Dreamer666

Genieten van de zonsondergang. Foto: MarleenvM

1. Topfoto & -tip: Genieten van de zonsondergang door MarleenvM
2. Review: Bilbao, Spanje door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Elleke
4. Nieuwkomer: StefaNiels on the road

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik