photodevourer

'489973' door photodevourer '489973' door photodevourer

ItaliëAbruzzo

ItaliëAbruzzo

Gran sasso d'italia

photodevourer

Gran Sasso d’Italia is naar mijn mening mooiste natuurgebied van abruzzo. De Gran Sasso d’Italia of vrij vertaald de grote steen van Italië, is een berg die onderdeel is de Corno Grande, die met zijn 2912 meter de hoogste berg is van de Apennijnen. De Gran Sasso is een prachtige berg waar je lekker kan wandelen. Na een lange autorit de berg op kom je op een parkeerplaat ter hoogte van 1449 meter. vanaf dit punt kan je kiezen, met de liftjes naar boven of een met de natuur op eigen kracht naar boven. Ik koos voor het laatste. ik begon de wandeling met de bergtop in de wolken maar naarmate ik dichtbij kwam klaarde het op en kreeg ik dit uitzicht (zie foto). Ooit glorieerde er een gletsjer in het midden van de berg maar daar is niet veel meer van over. Nog een kleine tip mocht je naar boven willen lopen en met de liftjes naar beneden, koop dan beneden je kaartjes voor de lift want boven kan dat niet meer. ik kwam daar boven pas achter.

'488449' door photodevourer '488449' door photodevourer

ItaliëAbruzzo

ItaliëAbruzzo

Straatjes in Abruzzo

photodevourer

Dit is een foto van een klein dorpje genaamd Scanno wat in de regio Abruzzo ligt, Abruzzo is een gebied met veel natuur en lieve kleine dorpjes waar je uren kan verdwalen in de kleine straatjes, zoals je op de foto kan zien. Het mooie van zulke dorpjes vind ik als je er overdag door heen loopt zie je niemand en denk je dat het uitgestorven is, maar dan loop je er 's avonds en dan komt iedereen tot leven en loopt iedereen over straat. Ik ben zelf erg vaak door deze straatje gelopen want verderop in het dorp zat een pizzeria waar de pizza nog echt gemaakt word zoals het hoort. Ik zou hier alleen om de pizza al terug gegaan.

Community updates

DRONEFOTOWEDSTRIJD
23-07-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 30 | Community toppers

Na een hagelstorm een spectaculaire zonsondergang. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Naardermeer, Nederland door Graaf
2. Topfoto & tip: Na een hagelstorm een spectaculaire zonsondergang door Dreamer666
3. Topblog: Rondje Twente op de fiets door Karinm
4. Communitylid van de week: Barga
5. Nieuwkomer: Jessicavosman

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik