Jeroenenlenny

profiel Jeroenenlenny

Naam

Lenny en Jeroen

Reviews

0

Foto's & tips

23

Blogs

0

Lid sinds

30 April 2011

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

China

Fav. stad

New York

Over mij

Met z'n tweeën op reis met meestal niet meer dan een ticket op zak. Zo hebben we al vele onvergetelijke avonturen beleefd.

Mijn Motto

'Ontdek de wereld, vergeet de tijd en laat je verrassen!'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Canon

Model

Powershot

Laat een reactie achter

8 reactie(s) bij "Jeroenenlenny"

 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 25 Apr 2012 | 14:49:35


  Door: woutercello
  Geplaatst op 23 april 2012 20:05 uur

  Wow!
  Ik zie dat je al heel wast prachtige reizen hebt gemaakt! Ik zou dus graag weten wat je 10 mooiste reizen zijn! Kan je ze mij doorsturen?
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 03:24:47
 • profile image comment
  Door Cobinho• geplaatst op 19 Oct 2012 | 09:25:15

  Hi Lenny en Jeroen,
  een beetje late reactie (sorry). Ik neem dat jullie een prachtige tijd in Nicaragua hebben gehad. Ik ben blij dat ik blij heb kunnen maken met een tip. Wat hebben jullie verder gedaan en gezien. Nog andere landen bezocht?
  Groet, Co

  Bericht aangepast op 20:03:24
 • profile image comment
  Door Jomblo• geplaatst op 07 May 2011 | 23:18:34

  Hi Lenny, dank je wel voor je reactie en welkom op de site. Echt een heerlijke site om al je reis ervaringen te delen en weer van anderen te leren.

  veel plezier!

  gr, Preben.

  Bericht aangepast op 05:39:51
 • profile image comment
  Door Awesomemore• geplaatst op 07 May 2011 | 18:43:25

  DaNk je lenny!

  Bericht aangepast op 05:39:25
 • profile image comment
  Door Cobinho• geplaatst op 03 May 2011 | 10:36:36

  Hi Lenny,
  ik ben dan wel heel benieuwd naar je andere brug foto's. Heb je nog foto's van andere bruggen, bijv. eentje uit San Fransisco. Mijn favoriete brug staat in Bristol (heb ik 2 foto's van ge-upload).
  Groet, Co
  PS. in ieder geval veel plezier hier op RR. Het kan verslavend werken!

  Bericht aangepast op 05:33:50
 • profile image comment
  Door AnitaOedit• geplaatst op 08 May 2011 | 06:38:10

  Hoi Jeroen en Lenny,

  Dankje voor je bezoekje op mijn profile en foto's :)
  Ik doe mijn best om aparte foto's te maken....hopelijk komen er meer in de toekomst.

  gr. Anita

  Bericht aangepast op 05:32:32
 • profile image comment
  Door FOTOREDACTIE• geplaatst op 02 May 2011 | 07:13:47

  Beste Lenny en Jeroen,

  Helaas hebben we je foto 'Brooklyn Bridge' offline gezet omdat het niet is toegestaan om liggende foto's op de Reisreporter site te zetten. Deze foto mag je staand op de site opnieuw plaatsen.

  Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 05:32:19
 • profile image comment
  Door Willemien• geplaatst op 01 May 2011 | 19:04:45

  Hallo Lenny en Jeroen, graag gedaan. Heb nog wel een tip voor jullie. Plaats niet teveel foto's in 1 keer want dan krijgen ze niet de aandacht die ze verdienen. Veel plezier op de site, gr willemien

  Bericht aangepast op 05:31:57

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (23)

'311902' door Jeroenenlenny '311902' door Jeroenenlenny

ArgentiniëTierra del Fuego

ArgentiniëTierra del Fuego

Het meest zuidelijk..

Jeroenenlenny

Bij de ingang van het NP Tierra del Fuego ligt een piepklein postkantoortje. Vergeet niet je paspoort mee te nemen want hier krijg je een mooie stempel. Je moet er wel voor betalen, maar evengoed leuk. En snorremans achter het loket gaat graag met je op de foto.

'477874' door Jeroenenlenny '477874' door Jeroenenlenny

PeruCusco provincie

PeruCusco provincie

Met de trein van Puno

Jeroenenlenny

Als je tijdens je rondreis door Peru zowel Puno als Cusco bezoekt dan is het een aanrader om de trein te pakken. Op dit traject rijdt een luxe trein dwars door het prachtige landschap. Achterin de trein is een panorama-coupé waar je lekker kunt zitten en de bergen aan je voorbij ziet trekken. Verder kom je dwars door een stadje waar langs het spoor een markt is, de koopwaar lag zelfs tussen de rails. Verder zie je vrouwen met kinderen die hun kudde dieren laten grazen en mannen die op het land aan het werk zijn. Het is niet goedkoop, wij hebben er €88,50 per persoon voor betaald in 2007. Eten was bij de prijs inbegrepen, drinken niet. Maar het is het geld waard en je bent bijna de hele dag onderweg. Wij hebben een dag voor vertrek de treinkaartjes bij het treinstation in Puno gekocht. Het enige minpuntje dat ik toch wil noemen, is dat het een reis is die de gemiddelde Peruaan zich niet kan veroorloven. Dat schiet wel door je hoofd als je kindjes naar de trein ziet zwaaien.

'311943' door Jeroenenlenny '311943' door Jeroenenlenny

ChinaHebei

ChinaHebei

Traditionele huizen i

Jeroenenlenny

Pinyao is een zeer goed bewaarde traditionele Han-stad in de provincie Shanxi. Een must een dag of twee te verblijven als je op weg bent van Beijing naar Xi'an. Wij waren hier in december en het stadje was voortdurend gehuld in mist. Maar op een of andere manier droeg het ook bij aan de sfeer van Pingyao.

Community updates

COLUMBUS COMMUNITYWEDSTRIJD 2021 IS VAN START

06-05-2021 Met een beetje vertraging is het dan eindelijk zover: we trappen af met de Columbus communitywedstrijd 2021! Sinds maart 2020 leven we in een nieuwe realiteit: een wereld waarin Corona niet alleen het gesprek van de dag is, maar onze levens er ook significant anders uit zijn gaan zien. Wij willen daar graag een tijdsdocument van maken met jullie foto's. Elke maand kunnen jullie foto's uploaden in een specifiek thema: het thema van mei is 'Steden in tijden van corona'. Niet alleen maak je kans op publicatie in Columbus, maar ook op fantastische reizen! Lees alles over de wedstrijd hier

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 18 | Community-toppers


Hollands plaatje in Flevoland. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Hollands plaatje in Flevoland door Esthers
2. Review: De Stadswaard Nijmegen door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: Wisseschout
4. Nieuwkomer: Joanne200

Doe mee aan onze fotowedstrijden

DE COMMUNITY-WEDSTRIJD IS VAN START!

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom starten we vandaag met een fotowedstrijd, die tot het einde van het jaar zal lopen. Elke maand kunnen jullie binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN WEEKENDJE WEG

Je hoeft niet naar het buitenland te gaan om onvergetelijke reiservaringen te hebben. Waar ga jij in eigen land graag naartoe voor een dagje, weekendje of weekje weg om even te reconnecten met de natuur? Stuur ons een leuke foto van jouw favoriete Nederlandse reistip. Elke maand belonen we de beste tip met een avontuurlijk weekendje weg in Nederland. Deze maand maak je kans op een avontuurlijk weekendje weg + een Natuurhuisje in Drenthe. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik