TTvanHaelst

profiel TTvanHaelst

Naam

Tijmen van Haelst

Reviews

0

Foto's & tips

18

Blogs

0

Lid sinds

09 February 2016

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Noorwegen

Fav. stad

Porto

Over mij

Heej, Ik ben Tijmen een 20 jarige "reiziger". Tussen haakjes omdat ik nog lang niet genoeg heb gezien om me echt een reiziger te noemen.
Ik maak graag films van de plaatsen waar ik wel al geweest ben. Deze verhalen vertel ik op youtube.
https://www.youtube.com/channel/UCHV9aBsid1dynxkZkPd4BGA

Mijn Motto

'Doe het allemaal maar zorg ervoor dat de inheems bevolking/cultuur er niet onder lijd'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Overig

Model

Contour roam 2

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (18)

'521750' door TTvanHaelst '521750' door TTvanHaelst

NoorwegenPreikestolen

NoorwegenPreikestolen

Recht naast de...Prei

TTvanHaelst

Na de hele Lysefjord rond te zijn gelopen met de Preikestolen als finish was daar aankomen een mooie overwinning. Dachten we. Het was een grote teleurstelling. Touristen als mieren en alle vuilnis dat zich met zich mee brengt. Elke berg spleet was gevuld met afval.En vele zagen dit als een teken dat zij de verpakking van de lunch daar gewoon bij konden gooien. Zeker na twee weken aan natuur en helemaal alleen zijn kwam dit als een schok. Gelukkig gingen alle dag toeristen bij de schemering weg en was de Preikestolen volledig verlaten. Er stond ons nog maar twee dingen te doen: tent op zetten en van de preikenstolen af plassen.

'521994' door TTvanHaelst '521994' door TTvanHaelst

ChinaGuangxi en Guizhou

ChinaGuangxi en Guizhou

Het kleine broertje..

TTvanHaelst

In het ooh zo toeristische gebied bij Yangshuo en de Li-rivier kun je een fiets huren en lekker gaan fietsen. Ik raad aan om niet de routes te volgen maar gewoon lekker random ergens naar toe te fietsen. Zo kwamen we de Yulong rivier tegen. Een rivier die parallel loopt aan de Li rivier maar dan iets kleiner en minder mensen. Hoe dan ook weten de chinezen hier ook weer een toeristische super attractie van te maken. Dat is helaas een van hun specialiteiten. Toch had deze rivier nog steeds iets magisch. De gekleurde parasollen en de echte bamboe boten (bij de li-rivier gebruiken ze plastic "bamboe") maakte het toch iets geloofwaardiger allemaal.

'521841' door TTvanHaelst '521841' door TTvanHaelst

ChinaGuilin

ChinaGuilin

Guilin tussen de...be

TTvanHaelst

Nog even snel voor het echt helemaal donker was een heuveltje op. Met dit uitzicht als beloning. Mooi hoe het landschap vlak is met hier en daar ineens een stijle berg uit het niets. De weg naar beneden was een behoorlijke uitdaging omdat na het nemen van deze foto al snel pikkedonker werd. Met handen en voeten en ogen die langzaam maar zeker wenen aan het weinig licht kom je uiteindelijk wel beneden.

Community-updates

22-10-2021 Afgelopen week zijn er meldingen binnengekomen over het probleem dat er geen mails meer verstuurd worden, wanneer er een reactie wordt geplaatst onder een foto of op het individuele profiel. Het probleem is inmiddels opgelost. Alle mails zullen alsnog bij een ieder in de mailbox terecht komen, mocht je deze functie aan hebben staan. Excuses voor het ongemak!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 42 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Nederlandse bunkers. Foto: Mitevisuals
1. Topfoto & -tip: Nederlandse bunkers door Mitevisuals
2. Review: Kroatië door Dorpie
3. Communitylid van de week: TravelsbyMonique
4. Nieuwkomer: Tamara_travelstheworld

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik