Sophievanaubel

profiel Sophievanaubel

Naam

Sophie Annemie van Aubel

Reviews

0

Foto's & tips

13

Blogs

0

Lid sinds

17 July 2011

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Bolivia

Fav. stad

Barcelona, Kigali, Antwerpen

Over mij

Reizen zit in mijn bloed. De afgelopen jaren heb ik de kans gekregen om te proeven van verschillende delen van de wereld. Voor mijn omgeving ben ik een '"ervaren" globetrotter, maar voor mij is dit nog maar het begin. Waar en wanneer mijn volgende bestemming me naartoe zal brengen weet ik nog niet, maar ik zal het met open armen ontvangen en er enorm van genieten.


Mijn Motto

'Steeds open voor nieuwe avonturen. Mooie plaatsen en nieuwe culturen ontdekken.'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Panasonic

Laat een reactie achter

3 reactie(s) bij "Sophievanaubel"

 • profile image comment
  Door HiyaWatty• geplaatst op 22 Jul 2011 | 21:15:59

  Dank u voor uw reactie op m'n foto streets of shanghai... Ik stond er ook van te kjken.. 't had net zo goed een europese stad kunnen zijn.. Zo heb je daar ook een straatje met bomen zo over de weg echt ALS of je in frankrijk bent...ik weet van m'n collega dat er frosted veel handel was met de fransen ;)

  Bericht aangepast op 21:53:17
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 30 Apr 2012 | 08:30:33

  Wow!
  Ik zie dat je al heel wast prachtige reizen hebt gemaakt! Ik zou dus graag weten wat je 3 mooiste reizen zijn! Kan je ze mij doorsturen?
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 16:01:47
 • profile image comment
  Door HiyaWatty• geplaatst op 22 Jul 2011 | 20:55:34

  Dank u voor uw reactie op m'n foto ;)

  Bericht aangepast op 07:35:25

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (13)

'323363' door Sophievanaubel '323363' door Sophievanaubel

RwandaKigali omgeving

RwandaKigali omgeving

Nieuwsgierig naar de.

Sophievanaubel

Tijdens mijn stage bij UN World Food Program in Rwanda, bezochten we een aantal scholen. De kinderen waren altijd erg nieuwsgierig naar de camera en gefascineerd om hun eigen foto te zien.

'324217' door Sophievanaubel '324217' door Sophievanaubel

RwandaGitarama

RwandaGitarama

Tomaten plukken

Sophievanaubel

Tijdens een van onze tochten kwamen we deze jongetjes tegen. Nog zo jong, maar heel stoer om goed mee te helpen. Ik vond het erg boeiend om hen te observeren omdat ze volwassen overkwamen, maar toch ook heel nieuwsgierig waren en hunkerden naar wat aandacht.

'324218' door Sophievanaubel '324218' door Sophievanaubel

RwandaGitarama

RwandaGitarama

Plezier maken tijdens

Sophievanaubel

Deze school werd tijdens een onweersnacht erg beschadigd. We kwamen een kijkje nemen naar de schade en ontmoetten deze kinderen tijdens hun les. Je ziet het niet op deze foto, maar het dak van het leslokaal was er volledig af. Toch heel mooi om te zien dat de kinderen nog plezier maken en leergierig zijn.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik