Sigrid de Reus

9
Nederland De Wadden
Sigrid de Reus was hier 30 Mar 2022
Mijn eerste review en ik ben er niet eens zeker van of ik dit hier mag delen omdat het iets anders dan een bezochte plek betreft. Maar omdat het mij als fotograaf wel erg geraakt en geïnspireerd heeft, denk ik dat het misschien toch een tip is voor anderen en daarom wil ik het graag delen. Gisteren bezocht ik de film 'Silence of the tides' in het Fraterhuis in Zwolle, een film die - zoals zij zelf beschrijven - in- en uitademt met de getijden van de Waddenzee terwijl het de breekbare relatie tussen mens en natuur verkent. Natuurlijk bezocht ik zelf diverse malen het Waddengebied, maar deze film laat zo mooi de diversiteit van het gebied zien en dat er door mij als bezoeker/fotograaf nog zo'n grote schoonheid en diversiteit is om te ontdekken en in beeld te brengen, dat het mij wel erg geïnspireerd heeft om vaker dit gebied te willen bezoeken, met een bredere kijk dan het voor de hand liggende. Als er geen bioscoopbezoekers in de buurt zitten die menen dat wat ze zien tijdens de film direct met elkaar moet worden gedeeld (terwijl de film zo uitnodigt tot in stilte de beelden tot je te laten komen), kun je totaal 'verdwijnen' in the Silence of the Tides en ben je even in een totaal andere wereld.
Budgetreizen Reizen Met Kinderen Lekker Eten & Drinken
  • de diversiteit van het in beeld gebrachte
Review geplaatst op 2022-03-31

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier