Schaapjes

profiel Schaapjes

Naam

Arie & Grace Schaap

Reviews

0

Foto's & tips

5

Blogs

1

Lid sinds

03 April 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Mijn Motto

'De wereld zien, culturen ontdekken, de natuur bewonderen en dieren observeren en dit alles vastleggen op foto.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 450D

Overige

Diverse lenzen (tele zoom, zoom en macro), filters en flitser en een Sony w-100 compact camera

Laat een reactie achter

1 reactie(s) bij "Schaapjes"

 • profile image comment
  Door Annemieke50• geplaatst op 30 Jul 2009 | 06:27:15

  Hoi Arie & Grace,
  ik zie dat jullie je al een tijdje geleden bij Reisreporter hebben aangemeld. In elk geval alsnog welkom op deze leuke site! Ik hoop dat jullie hier net zoveel plezier zullen hebben als ik heb. De mooiste foto's komen voorbij en er staan leuke tips overal allerlei landen, dus handig om te gebruiken als je een volgende reis wilt boeken.
  Jullie hebben een aantal foto's achter elkaar erop gezet. Het is slimmer om er maar 2 of 3 op een dag op te zetten, want anders krijgen je foto's niet de aandacht die ze verdienen. Dat is zonde en je krijgt er ook minder punten door.
  Misschien hebben jullie nog een leuke profielfoto, leuk voor de andere Reisreporters om te zien wie jullie zijn, maar het levert jezelf weer punten op. Ook als je je profiel helemaal invult krijg je er punten bij, altijd meegenomen.
  Ik wens jullie veel reisplezier hier en hoop nog meer mooie foto's voorbij te zien komen, ik ga jullie andere nu even bekijken!
  Groetjes
  Annemieke

  Bericht aangepast op 13:02:04

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'195711' door Schaapjes '195711' door Schaapjes

MexicoYucatan

MexicoYucatan

Maya show in park...X

Schaapjes

Ondanks dat deze foto niet echt zuiver is geeft het wel een impressie van de show die in het park wordt vertoont, deze show was erg mooi en vooral de verhaallijn waar ze beginnen in de begin periode van de maya's dan door de tijd reizen en de invasie van de spanjaarden laten zien tot aan het hedendaagse Mexico. Op deze foto is © Arie Schaap van toepassing.

'195708' door Schaapjes '195708' door Schaapjes

MexicoYucatan

MexicoYucatan

Maya honden bij meer.

Schaapjes

Deze foto heb ik gemaakt in een maya-dorp in de binnenlanden van Yucatan (mexico), ik vond het totaal plaatje zelf erg mooi. Op deze foto is © Arie Schaap van toepassing.

'195712' door Schaapjes '195712' door Schaapjes

MexicoYucatan

MexicoYucatan

Het zicht vanaf de ..

Schaapjes

Het zicht vanaf de Mayatempel Coba is echt adembenemend en geeft een goed zicht over de jungle en de oude Maya-stad. Op deze foto is © Arie Schaap van toepassing.

Laatste blogs (1)

Op 24 augustus 2008 vertrokken wij (mijn vrouw en mijzelf) vanuit Amsterdam naar Cancun (Mexico), na een prettige vlucht met Martinair landen wij na 10 uur vliegen op het vliegveld van Cancun en werde... Lees meer

Community updates

WINNAAR GRIEKSE GEHEIMEN
23-10-2020 De afgelopen maanden vroegen we Columbus-fans om hun Griekse reisgeheimen met ons te delen. Dat hebben we geweten! Wat een geweldige tips hebben jullie ingestuurd! De stemronde is afgelopen en de winnaar is bekend! Nieuwsgierig wie de winnaar is geworden? Laat hier je felicitaties achter >

ONZE NIEUWSTE EDITIE #94
23-10-2020 Vandaag valt Columbus-editie 94 op de mat bij abonnees, met een nieuwe rubriek over de Columbus Community. Met aandacht voor bijzondere Communityleden, hun reiservaringen en beste fotografietips. Vanaf nu in elke Columbus-editie!

REIZIGER VAN DE WEEK
16-10-2020 Ben jij de volgende Reiziger van de Week? Elke week zet de Columbus-redactie een reiziger in het zonnetje: iemand die een reisdroom heeft waargemaakt. Deze Reiziger van de Week  ontvangt een Osprey-tas cadeau en een ereplekje op deze webpagina en in ons blad. Je mag jezelf of iemand anders nomineren. Verras ons!

9-10-2020 De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

week 42 | Community toppers

Migratie wapitiherten Foto: Dreamer666

1. Topreview: Diepholzer Moor, Duitsland door Agrotewal
2. Topfoto & tip: Migratie wapitiherten door Dreamer666
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: Wisseschout
5. Nieuwkomer: Fulltimetravels.nl

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Op dit moment is er geen fotowedstrijd.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik