Rwezenaar

profiel Rwezenaar

Naam

Rick Wezenaar

Reviews

0

Foto's & tips

19

Blogs

0

Lid sinds

27 June 2011

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Indonesië

Fav. stad

Ujung Pandang

Over mij

IT'er en fotograaf. Reist voornamelijk naar zuidoost azie, maar is niet vies van een 'snoepreisje' naar een ander werelddeel tussendoor.

Mijn Motto

'The sky is NOT the limit ;)'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Olympus

Model

Olympus E-5

Overige

Zuiko ED 7-14mm f/4.0
Zuiko ED 12-60mm f/2.8-f/3.5
Zuiko ED 70-300mm f/4.0-f/5.6
Leica Summilux D Asph. 25mm f/1.4
Zuiko EX-25 Extension Tube
Zuiko EC-20 2.0 Teleconverter

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (19)

'320198' door Rwezenaar '320198' door Rwezenaar

IndonesiëBromo Tengger Semeru NP

IndonesiëBromo Tengger Semeru NP

Tengger plateau ~...B

Rwezenaar

Op deze foto zie je de vulkaan Bromo in het midden, waar de rook uit komt. Gunung Batok is de kleine 'homp' die er voor ligt. De vulkaan Semeru ligt er achter, daar waar een klein rookpluimpje uit komt. 's-Ochtends heel vroeg op staan, zo rond 4 uur. Dan de auto in, van die leuke oude jeeps. We rijden naar het uitzichtpunt waar deze foto gemaakt is. Dan, in de kou (5 graden C) wachten tot de zon op komt. Deze foto is gemaakt rond 6 uur 's-ochtends. Bromo is erg energiek. Er komt altijd veel sulfurdamp uit de krater. Als je langs de kraterwand loopt, is het beter een lap voor je neus en mond te houden.

'320486' door Rwezenaar '320486' door Rwezenaar

IndonesiëJakarta

IndonesiëJakarta

Vrienden !

Rwezenaar

Soms kom je vriendschap op een wel heel bijzondere wijze tegen. Deze mannen zijn duidelijk al jaren hele goede vrienden. Zij werken op de kades van Sunda Kelapa als voorman. Ze wilden maar wat graag voor mijn camera poseren. Het is een energiek plaatje geworden.

'320318' door Rwezenaar '320318' door Rwezenaar

IndonesiëJava

IndonesiëJava

Kawah Ijen Vulcanic..

Rwezenaar

Kawah Ijen is een heel speciale vulkaan in Oost-Java. Het meer is zo giftig dat je er alleen op bepaalde tijden (wanneer het niet zo warm is, anders wordt je door de zwaveldampen bedwelmd) mag komen. Het meer zet zwavel af op de rotsen langs het meer, en werkers vergaren de zwavel. De zwavel wordt gebruikt voor cosmetica en medische doeleinden. Het meer is ook heel heet, dus je kunt er niet zwemmen, je zou levend verbranden. Oppassen dus. De fotografische omstandigheden zijn zeer interessant. Van het een op het andere moment is het meer bedekt door wolken en zwaveldampen, 5 minuten later is het meer prachtig zichtbaar. Zoals hierboven op de foto.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier