Ottoline1

profiel Ottoline1

Naam

ottoline Ravelli echtg. van Verwoerdt

Reviews

0

Foto's & tips

59

Blogs

0

Lid sinds

14 September 2011

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Verenigde Staten

Fav. stad

San Francisco en Cartagena

Over mij

ben een levensgenieter en ga graag samen met Frans, mijn man op vakantie zodra er zich maar een gelegenheid voor doet.

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

Eos 450D

Overige

standaardlens EFS 18-55mm, zoomlens EF 55-250 mm

Laat een reactie achter

6 reactie(s) bij "Ottoline1"

 • profile image comment
  Door Rhodaxx• geplaatst op 16 Sep 2011 | 20:03:09

  Dag Otteline,

  Welkom op de site. Mag ik je een tip geven? Plaats niet teveel foto's achter elkaar, dan krijgen ze niet de aandacht die ze mogelijk verdienen.

  Groetjes,
  Rhoda

  Bericht aangepast op 23:41:20
 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 01 Oct 2013 | 07:34:49

  Beste Otteline,

  Helaas hebben we je foto 'Kolibries' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te plaatsen. Hier val je zelf ook onder. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld het Vaticaan in Rome.

  Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 07:05:44
 • profile image comment
  Door FOTOREDACTIE• geplaatst op 10 Oct 2011 | 10:36:24

  Beste Ottoline1,

  Helaas hebben we je foto 'het kleine grutk' moeten verwijderen omdat het alleen toegestaan is om foto's te plaatsen van dieren in het wild. Foto's van dieren in gevangenschap mogen alleen geplaatst worden als de dieren (bijna) niet meer in het wild te vinden zijn, zoals de orang oetan.

  Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 09:57:42
 • profile image comment
  Door EvanderHel• geplaatst op 09 Oct 2011 | 12:10:36

  Hallo Ottoline, je foto van klein grut is niet toegestaan hier op de site, omdat het om huisdieren gaat. Kijk maar eens bij het tabje "Zo werkt het" dan kun je het daar allemaal eens rustig lezen. Bovendien staat de foto er gekanteld op! Er zijn nog geen reacties gegeven, dus kun je de foto er nu nog gewoon zelf afhalen. Misschien een kleine tip waar je iets aan hebt. De puppies zien er overigens wel erg lief uit!
  Gr. Ellen

  Bericht aangepast op 09:56:09
 • profile image comment
  Door FOTOREDACTIE• geplaatst op 19 Sep 2011 | 08:19:40

  Beste Ottoline,

  Helaas hebben we je foto 'In de Natuur' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te plaatsen. Daar val jij zelf (of je partner) ook onder. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld de Kalverstraat in Amsterdam.

  Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 09:07:51
 • profile image comment
  Door Mireille• geplaatst op 16 Sep 2011 | 19:16:09

  Dag Otteline,
  Welkom op RR. Ik dnek dat je diertjes beter tot hun recht komen als je de foto wat bijsnijdt en het beestje niet pal in het midden hebt. Zoalng de foto nog neit beoordeeld is kun je de foto verwijderen met het rode kruisje en wat bijsnijden en opnieuw plaatsen. Succes en veel plezier.
  groeten Mireille

  Bericht aangepast op 09:05:01

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (59)

'379483' door Ottoline1 '379483' door Ottoline1

Nederlandse AntillenWillemstad

Nederlandse AntillenWillemstad

Gekleurde huizen van.

Ottoline1

Wat een kleurijk eiland, dat Curacao. Bekend om zijn pontonbrug en de Julianabrug. Maar dit eiland heeft nog zoveel meer te bieden. De prachtige natuur en de kleurijke steden. Het Parlementsgebouw in Willemstad maar ook deze gebouwen aan de haven in Willemstad. Om een warm gevoel van over te houden.

'406510' door Ottoline1 '406510' door Ottoline1

CaymaneilandenGrand Cayman

CaymaneilandenGrand Cayman

Kleur van de zee

Ottoline1

Deze foto wil ik niemand ontnemen. Na een heerlijke dag met schildpadden, dolfijnen en andere dieren komen wij weer terug bij onze boot. We werden daarvoor in de tender naar ons schip gebracht, met het overstappen van de tender en de cruiseboot keek ik naar beneden. Ongelooflijk wat een mooie kleur blauw heeft daar de zee. Je zou denken dat je in een zwembad zit.

'406512' door Ottoline1 '406512' door Ottoline1

CaymaneilandenGrand Cayman

CaymaneilandenGrand Cayman

Ander gedierte

Ottoline1

Bij een bezoekje van een schildpadden farm op dit geweldig mooie eiland , kon ik het niet laten van een van deze dieren een foto te maken. Daarna was het zwemmen met dolfijnen. en ook een manta ray gevoeld. Geweldig.

Community updates

UPDATE: FOTO UPLOADEN WERKT WEER (SOORT VAN)

17-05-2021 Het had wat voeten in de aarde, maar je kunt inmiddels weer foto's uploaden. Let wel: op het moment dat je op 'uploaden' drukt, zie je op dit moment niets gebeuren MAAR de site is wel bezig. Gelieve dus niet opnieuw te klikken, maar heel even geduld te hebben: na zo'n 10 seconden zie je alsnog je foto verschijnen. Uiteraard gaan we dit nog fiksen, maar dat wordt naar alle waarschijnlijkheid morgen en ik wil jullie niet in de kou laten staan. ;-) Heb je een foto 2x geupload? Dan kun je zolang er geen comment is geleverd de tweede foto nog deleten. Zodra alles weer helemaal naar behoren werkt, meld ik me weer!

COMMUNITYLEDEN IN THE SPOTLIGHT

13-05-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 99, met daarin een prachtige selectie communitybeelden. Deze editie vind je de mooiste foto's terug van Corriedewinter, Antwan, Zandkorrel, Mirandanoomen, Esthers, Ameerakker en Wisseschout. Verder trakteren we je op de mooiste verhalen uit onder andere Brazilië, Griekenland, Marokko en Papoea-Nieuw Guinea en geven we volop tips hoe je een wereldreis aanpakt. Veel lees- en kijkplezier alvast! 

COLUMBUS COMMUNITYWEDSTRIJD 2021 IS VAN START

06-05-2021 Met een beetje vertraging is het dan eindelijk zover: we trappen af met de Columbus communitywedstrijd 2021! Sinds maart 2020 leven we in een nieuwe realiteit: een wereld waarin Corona niet alleen het gesprek van de dag is, maar onze levens er ook significant anders uit zijn gaan zien. Wij willen daar graag een tijdsdocument van maken met jullie foto's. Elke maand kunnen jullie foto's uploaden in een specifiek thema: het thema van mei is 'Steden in tijden van corona'. Niet alleen maak je kans op publicatie in Columbus, maar ook op fantastische reizen! Lees alles over de wedstrijd hier

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 19 | Community-toppers


Zonsondergang op de immense zoutvlakte van Danakill. Foto: Dreamer666
1. Topfoto & -tip: Zonsondergang op de immense zoutvlakte van Danakill door Dreamer666
2. Review: n.v.t. (geen nieuwe reviews)
3. Communitylid van de week: Graaf
4. Nieuwkomer: Livali

Doe mee aan onze fotowedstrijden

DE COMMUNITY-WEDSTRIJD IS VAN START!

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom starten we vandaag met een fotowedstrijd, die tot het einde van het jaar zal lopen. Elke maand kunnen jullie binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN WEEKENDJE WEG

Je hoeft niet naar het buitenland te gaan om onvergetelijke reiservaringen te hebben. Waar ga jij in eigen land graag naartoe voor een dagje, weekendje of weekje weg om even te reconnecten met de natuur? Stuur ons een leuke foto van jouw favoriete Nederlandse reistip. Elke maand belonen we de beste tip met een avontuurlijk weekendje weg in Nederland. Deze maand maak je kans op een avontuurlijk weekendje weg + een Natuurhuisje in Drenthe. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik