NSpierts

profiel NSpierts

Naam

Nadine S

Reviews

0

Foto's & tips

21

Blogs

0

Lid sinds

28 August 2012

Favorieten

Fav. land

Ecuador

Over mij

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur. Wandelen doe ik dan ook regelmatig en mijn fotocamera gaat soms mee.
Af en toe ga ik op reis en dan gaat mijn camera altijd mee. Alle landen en steden die ik heb bezocht, hebben iets moois. Het is dan ook onmogelijk voor mij om 1 land en stad als mooiste te bestempelen.

Landen die ik nog graag wil zien: Cambodja, Thailand, Zuid Afrika, Namibië, Marokko, Borneo.

Mijn Motto

'Genieten van cultuur en natuur ver weg en dichtbij! Reizen maakt je rijker.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D5100

Overige

Canon (pocketmodel)

Laat een reactie achter

2 reactie(s) bij "NSpierts"

 • profile image comment
  Door NSpierts• geplaatst op 05 Mar 2016 | 19:05:11

  Dankjewel Ron voor de tip. Ff stoppen nu dan met toevoegen. ;)

  Bericht aangepast op 11:11:35
 • profile image comment
  Door Ronderegt• geplaatst op 04 Mar 2016 | 20:48:52

  Beste Nap, ik zie dat je enthousiast bezig bent met het plaatsen van veel foto's vandaag, advies hierin is om het aantal foto's per dag te beperken tot een stuk of 3 dan zal je zien dat je foto's meer aandacht krijgen en ook de foto's van anderen. Foto's die nog geen waardering/reactie hebben zou je eventueel nog kunnen verwijderen en op een ander moment plaatsen. Blijf enthousiast en foto's plaatsen, groet Ron

  Bericht aangepast op 11:28:06

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (21)

'524106' door NSpierts '524106' door NSpierts

OostenrijkKarinthië

OostenrijkKarinthië

Wandelvakantie...Oost

NSpierts

Een mooie wandeling richting Ein en Zweisee. We verbleven in het voorjaar gedurende een midweek in een accommodatie bij de Emberger Alm en dit was de pittigste wandeling die we die dagen gemaakt hebben, maar ook de mooiste.

'524094' door NSpierts '524094' door NSpierts

EcuadorIsla de la Plata

EcuadorIsla de la Plata

Blauwvoet Jan van Gen

NSpierts

Het eiland Isla de la Plata ligt nabij de kust van Puerto Lopez. Op dit eiland zijn diverse vogels te zien, waaronder de jan van gent en de fregatvogel. Verder walvissen, zeeleeuwen en zeeschildpadden gezien op weg naar het eiland. En pelikanen kwam je sowieso overal langs de kust tegen.

'524095' door NSpierts '524095' door NSpierts

EcuadorIsla de la Plata

EcuadorIsla de la Plata

Blauwvoet Jan van Gen

NSpierts

Het eiland Isla de la Plata ligt nabij de kust van Puerto Lopez. Op dit eiland zijn diverse vogels te zien, waaronder de jan van gent en de fregatvogel. Verder walvissen, zeeleeuwen en zeeschildpadden gezien op weg naar het eiland. En pelikanen kwam je sowieso overal langs de kust tegen.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 02 | Community-toppers

Ontvangstcomité - Dreamer666

Genieten van de zonsondergang. Foto: MarleenvM

1. Topfoto & -tip: Genieten van de zonsondergang door MarleenvM
2. Review: Bilbao, Spanje door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Elleke
4. Nieuwkomer: StefaNiels on the road

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik