Misterjapan1991

profiel Misterjapan1991

Naam

Jeroen van Dongen

Reviews

0

Foto's & tips

12

Blogs

0

Lid sinds

08 May 2012

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. stad

Tokyo

Over mij

Ik houd van Azie, zelf ben ik er al meerdere keren geweest. Als ik er ben denk aan de mensen die er nog NOOIT zijn geweest, ik gun die mensen dat vanuit het diepste van mijn hart. Of het nou in het luxe Tokyo is waar ik September 2011 ben geweest, of het sobere leven in de Filippijnen in Cebu waar ik tussen plaatselijke bevolking heb geleeft. en een maand stage heb gelopen bij een filippijns Game ontwikkel bedrijf.

Mijn Motto

'Beleef alles tot in het kleinste detail, maar ga goed voorbereid op weg. Plannen is bij reizen het belangrijkste wat er is.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Laat een reactie achter

6 reactie(s) bij "Misterjapan1991"

 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 16 Jul 2012 | 07:33:05

  Helaas hebben we ook de foto 'Ik en mijn broer Bastiaan bij het gekende Ghibli personage miyazaki laputa robot' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te plaatsen. Hier val je zelf ook onder. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld het Vaticaan in Rome.

  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.

  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,
  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 04:12:17
 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 16 Jul 2012 | 07:17:34

  Beste Jeroen,
  Helaas hebben we je foto 'Jeroen die floriant poseert in de Icebar Tokyo' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te plaatsen. Hier val je zelf ook onder. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld het Vaticaan in Rome.

  Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.

  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.

  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,
  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 04:12:14
 • profile image comment
  Door Ejbaaijens• geplaatst op 15 Jul 2012 | 18:48:08

  Hoi Jeroen,
  Je hebt al wat leuke interessante foto's geplaatst. Het is aan te raden per dag maximaal 3 of 4 foto's te plaatsen, omdat ze anders niet de aandacht krijgen die ze verdienen. Dat zou zonde zijn, toch?
  Groet, Erik

  Bericht aangepast op 18:07:19
 • profile image comment
  Door Misterjapan1991• geplaatst op 15 Jul 2012 | 20:33:47

  Bedankt voor jullie welkoms berichten, het is inderdaad een beetje een ongelukkige timing, ik zal mijn best doen. Om elke dat 3 a 4 foto's erop te plaatsen.

  Bericht aangepast op 17:53:46
 • profile image comment
  Door Hbplaatjes• geplaatst op 15 Jul 2012 | 20:08:31

  Foto,s zonder stemmen kan je nog verwijderen via bewerk foto's en dan het rode kruis er over.
  Wellicht kan je ze later (maar svp niet allemaal tegelijk) nog eens plaatsen.

  Bericht aangepast op 17:53:32
 • profile image comment
  Door EvanderHel• geplaatst op 15 Jul 2012 | 19:56:39

  Hoi Jeroen,

  Waarschijnlijk heb je al gemerkt dat het wat stiller is op de site. Er zijn diverse mensen lekker met vakantie en de rest zit misschien voor de tv :-)
  Dus is het zonde om zoveel foto's te plaatsen die nu niet bekeken worden en ook geen reactie krijgen... daarbij, zoals Erik hieronder ook al schrijft, normaal gesproken plaatsen we gemiddeld zo'n 2 a 3 foto's per dag. Beetje afhankelijk van de drukte (of stilte).

  Ik wil je bij deze ook nog even van harte welkom heten hier en veel plezier wensen!

  Gr. Ellen

  Bericht aangepast op 17:53:31

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (12)

'363757' door Misterjapan1991 '363757' door Misterjapan1991

FilipijnenCebu Stad

FilipijnenCebu Stad

Gebakke varkens poten

Misterjapan1991

Als je aan de Filipijnen denkt dan denkt u misschien niet direct aan cullinair hoogstaand eten. Dit mag dan wel niet culinair hoogstaand zijn, lekker zijn ze wel, de elke ochtend vers geslachte varkenspoten uit Cebu ^_^

'363756' door Misterjapan1991 '363756' door Misterjapan1991

FilipijnenCebu Stad

FilipijnenCebu Stad

De beroemde snelle...

Misterjapan1991

Dit is het straat beeld wat veel voorbij kwam in de Fiulipijnen, de kleine busjes functioneerde als taxi's zodat je overal gemakkelijk en snel kon komen.

'364066' door Misterjapan1991 '364066' door Misterjapan1991

SpanjeNoordkust Spanje

SpanjeNoordkust Spanje

Eten in het geweldige

Misterjapan1991

Bij een tapas Bar die vlees pincho's verkopen, en waar het altijd druk is. De locals eten altijd pas nadat de zon is onder gegaan zo rond negen uur als de winkels dicht zijn. Wegens drukte kon ik de foto, niet zonder deze mensen erop nemen.

Community updates

BLOGS
20-09-2020 Heb jij de survey al ingevuld? (zie het bericht van 15/9) Zodra we eind van de week alle inzendingen binnen hebben, zullen we nogmaals kijken wat de wensen over de blogs zijn. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 38 | Community toppers

Traditionele vissers ... Foto: Antwan

1. Topreview: n.v.t.
2. Topfoto & tip: Traditionele vissers ... door Antwan
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: Elleke
5. Nieuwkomer: MGPhotography

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik