Luten

profiel Luten

Naam

Martin Luten

Reviews

0

Foto's & tips

94

Blogs

0

Lid sinds

09 November 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Indonesië

Fav. stad

Rome

Over mij

56 jaar, enthousiast amateur reisfotograaf, drukke baan, getrouwd, twee kinderen

Mijn Motto

'De mooiste reis is altijd de volgende'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

760D

Overige

15-85 IS 70-300 L IS 430EX II Velbon Statief UV en Polaroid filter

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (94)

'316658' door Luten '316658' door Luten

GriekenlandSantorini

GriekenlandSantorini

Romantisch in Oia

Luten

Het is wel dringen geblazen bij de kasteelruïne van Oia. En dan is het nog pas mei. Maar de sfeer is gemoedelijk en langzaam maar zeker komt de ondergaande zon onder de wolken vandaan. Overal zie je mensen foto's maken maar wat is nu de beste plek? deze toch? Nerveuze mannen met dure spullen rennen zelfs heen en weer op zoek naar de perfecte locatie. Het is altijd lastig belichten in deze situaties. Vandaar een lichte HDR bewerking. Geslaagd?

'316674' door Luten '316674' door Luten

SpanjeValencia

SpanjeValencia

Walvisskelet

Luten

In de droge rivierbedding van Valencia is een aantal prachtige gebouwen neergezet. De begroting was enkele tientallen miljoenen per gebouw maar de werkelijkheid was honderden miljoenen Euro's, (geen Pesetas!). Het gevolg is dat er nauwelijks geld meer over is voor het gebruik. Het museum (de Walvis) en de bioscoop (het oog) zijn wel in gebruik maar het muziektheater en het sportpaleis worden nauwelijks gebruikt. Voor ons bezoekers levert het wel prachtige plaatjes op. Vooral 's avonds bij windstil weer als de gebouwen zich weerspiegelen in de vijvers. De meesterwerken zijn van Callatrava.

'374060' door Luten '374060' door Luten

Verenigde Arabische EmiratenDubai

Verenigde Arabische EmiratenDubai

Arabische schone

Luten

Arabische dames hebben vele kledingsstijlen. Soms volledig bedekt, soms een smal spleetje met gaas voor de ogen, soms het haar bedekt, soms saai westers, soms een ultra kort strak jurkje maar..... altijd met peperdure assecoires! Deze dame had geen bezwaar tegen een foto. Dat is mooi meegenomen!

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier