DDGallery

profiel DDGallery

Naam

D&D Gallery

Reviews

0

Foto's & tips

2

Blogs

0

Lid sinds

28 November 2009

Over mij

Achter D&D Gallery gaan twee Nederlandse amateurfotografen schuil: Martijn Droog and Hanny Droog-Puts. We wonen in het zuiden van Nederland. Toen we elkaar in de zomer van 2000 ontmoetten, wisten we niet dat fotografie onze grootste hobby zou worden.


Ons eerste uitstapje samen was een weekend naar de Wereldtentoonstelling Expo 2000 in Hannover, Duitsland. We pakten allebei onze camera, Martijn zijn digitale Minolta Dimage 2300 and Hanny haar analoge toestel. En we konden allebei maar niet ophouden met foto's knippen.

In ons portfolio vind je foto's van onze reizen en ons dagelijks leven.

Als je onze foto's mooi vindt en ze graag wil gebruiken, neem dan gerust contact met ons op. We vragen je voor een kleine bijdrage voor iedere foto die je wilt gebruiken, zodat we onze hobby kunnen blijven uitoefenen. Alle foto's zijn auteursrechtelijk beschermd en wij zijn de rechtmatige eigenaars. We verzoeken je dan ook om op geen enkele manier misbruik te maken van onze foto's.

Mijn Motto

'Het plezier in het fotograferen tijdens onze reizen en ons gewone dagelijkse leven.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Olympus

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (2)

'222810' door DDGallery '222810' door DDGallery

SpanjeAlhambra

SpanjeAlhambra

Alhambra - Torre de..

DDGallery

De Vrouwen Toren (Torre de las Damas) is het belangrijkste gebouw van degenen die behoorde tot de aristocratie, die leefde rond het Koninklijk Paleis in de Arabische periode. De inrichting is de oudste van het Alhambra. Het heeft vele verschillende namen gekend, afhankelijk van wie bewoner was, Sinds de late 18e eeuw heette het gebouw de Vrouwen Toren (Torre de las Damas). In het begin werd het gebouw "Partal" (dat betekent portiek) genoemd, vanwege de portiek gevormd door de vijf bogen, die vaak reflecteren in de rechthoekige vijver. Tot het jaar 1924, toen de restauratie van de toren werd voltooid, heeft het gebouw vele verbouwingen gekend, uitgevoerd door haar bewoners.

'222950' door DDGallery '222950' door DDGallery

SpanjeAlhambra

SpanjeAlhambra

Alhambra - Detail van

DDGallery

De motieven en incripties in het pleisterwerk waren nooit bedoeld voor de eeuwigheid. Ze waren "behang". Opeenvolgende heersers lieten het werk van hun voorgangers verwijderen en vervangen door teksten en motieven die meer naar hun zin waren. Het behang op deze foto is te vinden in de Palacios Nazaríes.

Community updates

DRONEFOTOWEDSTRIJD
23-07-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 30 | Community toppers

Na een hagelstorm een spectaculaire zonsondergang. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Naardermeer, Nederland door Graaf
2. Topfoto & tip: Na een hagelstorm een spectaculaire zonsondergang door Dreamer666
3. Topblog: Rondje Twente op de fiets door Karinm
4. Communitylid van de week: Barga
5. Nieuwkomer: Jessicavosman

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik