Antarctica Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Met een tentje op Antarctica

Gepubliceerd: 19 nov 2007
0

Antarctica als reisbestemming betekent een koude tocht. Kamperen zal dan ook niet als eerste bij je opkomen als je hiernaartoe gaat. Toch is het mogelijk om in een tent te overnachten op het ijs.

Dit jaar is het internationale pooljaar. Als je na het zien van verschillende exposities toe bent aan het echte werk kun je een bezoek brengen aan Antarctica. IJsschotsen, pinguïns, robben en zeehonden maken onderdeel uit van het gebied. Al slapend op het ijs kom je net iets dichterbij het leven op dit poolgebied.

Thika Travel is een organisatie die poolreizen aanbiedt. Tijdens een reis naar de Zuidpool kun je er een nachtje kamperen bij boeken. Zorg wel dat je op tijd bent, want er is een maximum van tien personen. Samen met deze groep en gidsen verblijf je in tenten en slaapzakken, die je beschermen tegen de kou.

Kijk ook bij onze Reisreporter tips over Antarctica.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Antarctica artikelen
Interview
'March of the Penguins'-maker over Antarctica

20 apr 2017, Vanaf vandaag is het vervolg op de Oscarwinnende documentaire ‘March of the Penguins’ te zien in de Nederlandse bioscopen. Wij spraken de Franse regisseur Luc Jacquet over zijn nieuwe film ‘March of the Penguins 2: The Call’ en zijn tijd o...

0
Bizar
Vergeet de Alpen. Antarctica is hét nieuwe skigebied

13 dec 2016, Er zijn talloze skipistes die wij graag eens zouden afdalen. Welke bovenaan ons lijstje staat? Antarctica, hét nieuwe skigebied voor avontuurlijke reizigers. Vergeet de Alpen dus! Voor de beste sneeuw ga je naar het verre zuiden.

4
Reisnieuws
In beeld: Landen die je in één dag bezoekt

08 dec 2016, Sommige landen zijn zó klein dat je met een korte autorit zo het hele gebied door kan rijden. Ondanks de geringe oppervlakte zijn deze landen en staatjes nog steeds het bezoeken waard. De redactie zet voor jou tien ieniemienie plekjes op de kaart.

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.