Antarctica Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Gluren bij de zuiderburen

Gepubliceerd: 03 okt 2010
0

Je hebt altijd al naar af willen reizen naar Antarctica. Maar ja, de tijd en het geld belemmeren je. Geen paniek! Vanaf vandaag kun je met Google Street View gratis het ijskoude continent virtueel bezoeken.

Oke, laten we eerlijk wezen: het autootje is niet het hele continent afgestruind. De beelden die geschoten zijn, zijn afkomstig van het gebied rondom Half Moon Island. Hier kun je pinguins spotten en het witte bevroren ijslandschap bekijken.

Street View

Google introduceerde Street View slechts drie jaar geleden voor het eerst in vijf grote Amerikaanse steden. Zo konden mensen overal ter wereld die plekken bekijken . Sindsdien zijn er steeds meer plekken bij gekomen. Inmiddels is de videowagen onze globe flink afgestruind en kun je via Street View bijna alle plekken van de wereld bekijken.

Bekijk Antarctica via de Street View nu zelf.
Foto door: Bowral.reisreporter.nl


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Antarctica artikelen
Interview
'March of the Penguins'-maker over Antarctica

20 apr 2017, Vanaf vandaag is het vervolg op de Oscarwinnende documentaire ‘March of the Penguins’ te zien in de Nederlandse bioscopen. Wij spraken de Franse regisseur Luc Jacquet over zijn nieuwe film ‘March of the Penguins 2: The Call’ en zijn tijd o...

0
Bizar
Vergeet de Alpen. Antarctica is hét nieuwe skigebied

13 dec 2016, Er zijn talloze skipistes die wij graag eens zouden afdalen. Welke bovenaan ons lijstje staat? Antarctica, hét nieuwe skigebied voor avontuurlijke reizigers. Vergeet de Alpen dus! Voor de beste sneeuw ga je naar het verre zuiden.

4
Reisnieuws
In beeld: Landen die je in één dag bezoekt

08 dec 2016, Sommige landen zijn zó klein dat je met een korte autorit zo het hele gebied door kan rijden. Ondanks de geringe oppervlakte zijn deze landen en staatjes nog steeds het bezoeken waard. De redactie zet voor jou tien ieniemienie plekjes op de kaart.

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.