Cookeilanden stekker

Cookeilanden – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Cookeilanden, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Cookeilanden gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Cookeilanden gebruikt kunnen worden zijn : Type I
Stekker I

Informatie over Cookeilanden

'460246' door RenskeSpijkers '460246' door RenskeSpijkers

CookeilandenAitutaki

CookeilandenAitutaki

Op het koraal

Met een klein bootje varen over de Lagoon van Aitutaki... alsof het een droom was! Op sommige plekken is de lagoon 3 meter diep waar je prachtig kunt snorkelen tussen het koraal. Je moet echt je best doen om het niet aan te raken en je wordt omringd door kleurrijke visjes. Op deze foto zie je goed de stukken paars koraal liggen.

'1089265' door Bowral '1089265' door Bowral

CookeilandenAitutaki

CookeilandenAitutaki

Relaxen op Aitutaki

Ik heb in mijn leven al heel wat 'Bounty'-bestemmingen mogen bezoeken, maar de lagune van het eiland Aitutaki slaat werkelijk alles. Het warme water, het poederachtige zandstrand, de spectaculaire kleuren, de eenzame palmbomen, het onderwaterleven, de rust ... Pfffffffff ...

'1090697' door jeannette '1090697' door jeannette

CookeilandenAitutaki

CookeilandenAitutaki

Verlangen

Op zo'n grauwe en koude dag als vandaag verlang ik terug naar het paradijselijke eiland Aitutaki waar wij afgelopen november vertoefden. Ik wil onmiddellijk terug!

Bekijk alle Cookeilanden foto's en tips