West Australië

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Birds eye view at the Bungle Bungle Range

West Australië,
Australië


Helemaal geweldig, een helicoptervlucht boven de Bungle Bungles!
De Bungle Bungle Range ligt in Purnululu National Park en het zijn prachtige bijenkorfvormige zandstenen rotsformaties, door erosie zo gevormd. Wij hebben 2 nachten in dit Nationale Park overnacht in een soort van tented camp, heel leuk om te doen, in de ochtend word je gewekt door de geluiden van een heleboel vogels en naar wat we later hoorde zaten daar ook kikkergeluiden tussen.
Vandaaruit hebben we een heli-vlucht gemaakt over de Bungle Bungle Range, fantastisch om de enorme grootsheid en diversiteit van dit gebied vanuit de lucht te kunnen aanschouwen en te genieten van de natuur onder ons!

Leuk detail: in de heli zaten geen deuren, je zat dus alleen maar vast met een klein gordeltje, dat maakte het zeker spectaculairder, echt een beetje een Jack-in-de-Outback-gevoel kregen we ervan ;-)
En het waaide zo hard, de wind knalde door de heli heen, er was storm op komst en we moesten uiteindelijk ook snel gaan landden, daar de storm er wel heel snel aan kwam, maar dat hoorde we uiteindelijk pas toen we geland waren.

Een superervaring!