Goedkoop naar oranje New York image
Wolkje

Goedkoop naar oranje New York

Vierhonderd jaar vriendschap tussen Nederland en de Verenigde Staten. Dat wordt groots gevierd in New York. Vanwege de speciale gelegenheid biedt Continental Airlines extra goedkope tickets tussen Amsterdam en The Big Apple.



Festiviteiten

De week begint met een kleurrijke intocht van Nederlandse schepen. Een dag later opent Prins Willem-Alexander het New Amsterdam Pavilion, een geschenk van Nederland aan New York. Verder zijn er tal van tentoonstellingen van Nederlandse kunst en Amerikaanse versies van Nederlandse theaterproducties De Parade en Oerol op Governors Island. De week wordt afgesloten op de eerste Harbor Day met zeilwedstrijden en langsscherende F16 straaljagers. Het volledige programma is te vinden op de website van NY400.

Goedkope tickets

De Amerikaanse vliegmaatschappij Continental Airlines komt de Nederlandse reiziger vanwege de festiviteiten tegemoet. Van 1 september tot en met 17 december kost een economy class retour van Amsterdam naar New York slechts € 400. Alleen op 11 september staan de feestelijke activiteiten op een laag pitje in verband met de herdenking van de aanslagen op de Twin Towers acht jaar geleden.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.