Miami

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Miami image

Miami

Miami
Verenigde Staten
SannevdW

De onbekende hotspots van Miami

De onbekende hotspots van Miami
Miami is misschien wel één van de meest bekende toeristische bestemmingen in Amerika. Heel vreemd is dat niet, aangezien Miami ook de plaats is waar diverse Caribische cruises vertrekken. Beroemd in Miami is natuurlijk Miami Beach, waar je prachtige zandstranden kunt vinden. Daarnaast mogen ook de diverse bars en restaurants aan de stranden niet vergeten worden. Miami heeft naast deze toeristische plekken ook een aantal onbekende hotspots die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Holocaust Memorial
Het is niet de meest populaire hotspot van Miami, maar juist daarom een unieke ervaring om eens mee te maken. Veel mensen brengen een bezoek aan de botanische tuin van Miami Beach, maar juist het Holocaust Memorial zal veel indruk maken. Dit monument ligt dichtbij de botanische tuin. Dit indrukwekkende gedenkteken voor de Holocaust ligt aan Meridien Avenue.

Winkelen bij Shoppes at Maufair in the Grove
Cocowalk is een bekend winkelcentrum in Miami waar je kunt winkelen. Wat veel toeristen niet weten is dat je naast Cocowalk ook uitstekend kunt shoppen, namelijk bij Shoppes at Mayfair in the Grove. De winkels zijn hier veel minder mainstream dan Cocowalk en daarom zeker de moeite waard om eens binnen te lopen.

Dolphin Mall is aan te raden wanneer je outlet merkkleding wilt kopen. De kortingen kunnen oplopen tot enkele tientallen procenten. Het winkelcentrum ligt op slechts 10 minuten afstand van de luchthaven.

Miami vanaf de waterkant bekijken
Wil je genieten van al het moois dat Miami te bieden heeft? Maak dan eens een boottocht langs Miami, Miami Beach en de haven van Miami. Je bekijkt Miami dan van een geheel andere kant.

Vergelijk zoveel mogelijk de aanbieders van boottochten. De prijzen kunnen erg variëren per aanbieder.

Bezoek het Art Deco District
In het Art Deco District vind je meer dan 800 oude gebouwen die thuis horen in de Art Deco bouwstijl. Nergens in de wereld kun je een plek vinden als deze en er is dan ook veel geld geïnvesteerd om er een unieke wijk van te maken. Het Art Deco District vind je tussen 6th Street, Alton Road en het Collins Canal.

Zorg in elk geval dat je een huurauto boekt in Miami aangezien de hotspots verspreid over de gehele stad liggen.