Miami

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Miami image

Miami

Miami
Verenigde Staten
Laidbackfool

weer naar huis...

Nou vandaag was onze laatste echte vakantiedag alweer. Morgen gaan we om half 12 richting Miami Airport om vandaar uit het vliegtuig te pakken richting JFK New York Airport. En dan om 23 uur Amerikaanse tijd (dus 5 uur Nederlandse tijd) vliegen we naar Schiphol.

Deze dag was dus vooral om even alle indrukken op ons in te laten werken. Het was zoveel in een relatief korte tijd dat New York al 5 weken geleden lijkt. We hebben heerlijk aan het zwembad gelegen met een boekje. Dit tot dat er een banaan verzon om even als een aapje in een boom te klimmen en met een kettingzaag alle palmen kort te zagen. Gelukkig hield ie t na 2 voor gezien!!!
Rita en ik waren ondertussen lekker gaan wandelen naar het strand want het was vandaag heerlijk weer, 35 graden met geen wolkje te bekennen.

s'Avonds zijn we gaan eten vlakbij ons appartement. Dit was ons 2 dagen geleden goed bevallen. Ook dit keer was t erg lekker en hadden we een schitterend uitzicht op al het onweer. De flitsen waren soms wel 5 seconden lang. Naarmate het donkerder werd, werd het ook steeds heftiger, flinke onweersdonders kwamen over ons heen. Ik heb ook een heel vet stukje ervan gefilmd, u shall see later on...